onsdag 24. mars 2010

Picturetime! Og oppdatering fra jordmor

Jordmortimen i dag gikk veldig bra. Jeg klarte selvfølgelig å miste overgangsbussen, men kom ikke mer enn et kvarter for sent. Og jeg ringte jo så klart å si ifra om dette. Pliktoppfyllende som jeg er!

Var hos en vikar i dag. Hun var ikke halvparten så hysterisk som min egentlige. Og det var egentlig litt godt! Ikke brydde hun seg om vekta (den skal jo opp, som hun sa), at jeg hadde litt høyt blodtrykk, (klart du har det, du har jo stresset med bussen) og hun forsikret meg om at snuppa i magen kan snu seg mange ganger til før fødsel. Fin time.

Da jeg skulle hente Viktor var det litt av et syn som møtte meg. Dere skjønner, han hadde tisset gjennom klærne sine! Og som den sløve mammaen jeg var i morges, så glemte jeg å legge ved et ekstra skift til han. Så da var gode råd dyre og mormor måtte være oppfinnsom.


Det dere ser er en flott blanding av en avklipt nylonstrømpebukse og et par sokker som er trødd oppover beina hans. Lekkert, hva?

Var det ikke mote å vise truse/string-kanten ei stund på 90-tallet? Bleie i nylonstrømpis er det neste!


Også må jeg bare vise dere noe annet morsomt. Når Drømmehagen går om morgenen så får Viktor en skål med oppskjært frukt som kos. Han er meget opptatt av både frukta og tv`n. Men det er en ball som spretter rundt i noen programmer, og av en eller annen grunn så er denne ballen meget skremmende. Da krabber han bort til meg mens han gråter fortvilet.

Men frukta skal vi ikke slippe! Legg merke til alle pærebitene som danner et spor fra fluktstedet.


Og ja! Her om dagen hadde vi pannekaker til middag. Da måtte jo Viktor få seg en pannekake med lettsyltetøy på. Bilder av begivenheten. (som falt i smak!)

Yes! Må sjarmere litt før jeg prøver meg på en sånn skummel bit.


Er det helt sant? Alt til meg? Bare meg?


Mmm! Jaggu godt ja!


Rart å tenke på at gutten min snart er ett år. Ingen baby lengre nei. Selv om han er det i mammas øyne da.

6 kommentarer:

 1. Han er så skjønn :) Måtte le litt av frukt-bildet. Og for ikke å snakke om det nye antrekket, den var knall!! Blir neste mote det :)

  SvarSlett
 2. Hehehe...nais!! søtingen.. :)

  Biln min e på verksted, så æ e itj heeeelt sikker på om æ gidde å ut å gå. Men, så e d påskelunsj i den åpne barnehagen æ bruke å gå i. Så d spørs om æ må ut å trask litt læll, gratis mat joooo. Men d blir jo i en ainnan retning. Du kainn no hæng dæ på dit istedet??? T Heimdal...

  SvarSlett
 3. Påskelunsj? Sååå koselig!

  Vi har itj hatt ei så herlig natt vi... :S Æ trur æ har blitt kløna, bitt, skalla ned og sparka hele natta... Så i dag trur æ nok til og med æ ska duppe ei stund :P

  Åpen barnehage. Lure på om det finns nånn på Tiller? Hadd vært arti å sjekka ut.

  SvarSlett
 4. åååå...dupp hørtes bra ut ja...
  Åpen barnehage e supert, så d må du prøv ut ja. Ane itj om d e nå her på Tiller, men Loke kose sæ værtfaill i Breidablikk Åpen barnehage... Rett atme Adresseavisen.. :)

  SvarSlett
 5. Kanskje vi tar oss en tur dit en dag! Greit å venn te ungen litt styr og bråk ;)

  SvarSlett
 6. Hahaha.. Geniale løsninger må jeg si :P Nydelige bilder av sjønnasen din!! Han kan virkelig smelte ett hjerte :o)

  SvarSlett