mandag 15. mars 2010

Morgenstund

Viktor var oppe rundt 7 i dag. Så vi har allerede spist frokost, lekt masse og lest to bøker.

Nå er han i full gang med å fortære en halv banan og en halv pære. Drømmehagen begynner om ca en halvtime og etter det er vi klar for dagens dupp.
Tror jeg skal slenge meg på den duppen jeg også. Selv om jeg sov relativt greit i natt, så er jeg litt slapp selv. Magnus sa noe om at jeg snakka i søvne i natt. Hadde visst sagt noe om at det ikke var rart at myggen var desorientert..... Hmmm.

Vi hadde jo besøk av verdens beste Bernhard, Kåre og Carina i går. Det var så koselig å se at barna har sånn utbytte av hverandre. Og det er veldig godt å dele erfaringer og problemstillinger med noen som faktisk interesserer seg og skjønner hvor altoppslukende en unge på nesten ett år er.

Ja, våren ja. Kommer den? Etter at vi hadde fått et glimt at gress og asfalt på fredag, så begynte det å snø. Og det snør søren meg ennå. Jeg er så lei snø og vinter at jeg klarer ikke tenke på å gå utafor døra engang! Det er tungt å dytte rundt på en vogn i min tilstand. Legg på en meter med snø i tillegg så er det ikke bare tungt, men omtrent umulig!

Så nå kan våren komme til Trondheim! Takk for det!

Her er et bilde av en nyfødt Viktor. Snart er vi der igjen!

1 kommentar:

  1. Snø sier du??? Bak "nyhuset" mitt er det ca 3 meter med snø!!! Litt lei kan man si...

    SvarSlett