søndag 7. mars 2010

Helga kom, helga dro

Går fort når man har det gøy!

I går kveld var Lise og jeg på kino. Der så vi "Precious". En meget sterk og "vakker" (hvis man kan si det) film. Handler om ei meget overvektig tenåringsjente som venter sitt andre barn med sin egen far.(!) Ja, jeg trenger ikke si mer. Filmen rørte meg på mange måter og jeg kan definitivt anbefale den videre.

Etter filmen dro på Graffi, en fantastisk restaurant! Vi spiste herlig grillmat og jeg fikk nesten litt sommer-feeling da jeg satte tennene i maiskolben. Oi, som jeg gleder meg til sommeren!

Lise blir 24 år i morgen så vi roper HURRA for det! Og takker for en kjempekoselig og etterlengtet jentekveld.

I dag våknet jeg med halsvondt, tett og rennende nese og vondt i hodet. Er det ikke det ene, så er det jaggu det andre. Jaja, litt sykdom må man vel bare godta.

I morgen skal jeg sjekke urin og blodtrykk hos den nye fastlegen min. Blir spennende å se om jeg er "like dårlig" som sist. Og ikke minst, om jeg liker den nye legen. Det er jo faktisk ganske viktig det også.

Viktor er i storform. Eller, i dette øyeblikk er han helt utslitt. Vi har vært hos mamma og pappa i dag og der er ikke akkurat rolige forhold. To ivrige besteforeldre som styrer rundt på gulvet og herjer med han til han stuper. Han elsker det! Og vi som foreldre elsker det også... hi-hi! Han er alltid utslitt og klar for senga etter en kveld hos dem.

Nå får jeg åpne min tredje pakke Kleenex og titte litt på TV`n. Nyte siste delen av helga.

Håper alle har hatt det fint i helga og ønsker dere en flott uke!

2 kommentarer:

 1. God bedring! Og lykke til hos legen. Krysser fingre for at alt er som det skal! Si fra når det passer å treffes til uka, lunsj kanskje??

  SvarSlett
 2. Æsj, så kjedelig å være i dårlig form! Håper du blir fort frisk igjen :o)
  Lykke til hos legen!

  Ha en fin dag.

  Klem fra meg

  SvarSlett