onsdag 31. mars 2010

Påskekos og familietid

Det er deilig. Snøen smelter, gradestokken viser varmegrader nesten hele døgnet, sola titter ofte fram og vi kan være ute hver dag.

Og det beste er jo at Magnus er hjemme. Det er godt for meg og veldig godt for Viktor. Jeg får være med kjæresten min, samtidig som jeg får slappet av i større grad. Viktor blir herjet med på en litt røffere måte enn det jeg er i stand til, noe som fører til stadige latterkrampeanfall i huset. Herlig!

I dag skulle vi egentlig ut på trilletur i byen med Alexander, Lise og Jørgen. Men stakkars Lise har vondt i munnen sin etter trekking av tann og rotfylling, så hun får ligge pal på sofaen og pleie seg selv så godt hun kan.

Men vi tok oss en tur til byen uansett. Trillet langs Nidelva og fikk tittet på folk og fe. Avsluttet med to store latte`s-to-go og kosa oss.

Jeg fikk også tatt et bilde av disse herlige småblomstene. Det er vel dette som er snøklokker, vil jeg tro? Et sikkert vårtegn iallefall!


I går var vi også ute en tur. Trillet rundt på Tiller bare. Stakk innom mormor og hundene også. Og der var jaggu begge onklene på besøk!

Bea er litt som Dronningen av England. Gammel og sær. Men hun er en kosehund også! :)

Gredne er en spretten unghund. Bea sliter med å holde tritt med han.


Viktor, mormor og onkler i bakgrunnen.


Pappa og Viktor koser seg.


Utegutt!Så langt denne påsken koser vi oss hele gjengen. Gleder oss til herlig påskemiddag hos mormor&morfar på søndag.

Fred ut!

1 kommentar: