tirsdag 23. mars 2010

En sånn der dag

Ja da...

Nå er jeg ikke så glad som jeg burde vært.

Sjekket selvangivelsen min på nettet i dag. Fikk igjen en ganske stor sum! Begynte å drømme litt om å få plantet noen planter i hagen, beise plattingen uten å måtte snu på krona, kjøpe noe ekstra fint til Viktor 1års gave..... Men nei. Magnus fikk tilsvarende beløp i restskatt, så da går vi i null kroner. Greit nok. Ikke noe å deppe over det. Men siden økonomien er ganske stram for øyeblikket så hadde det vært godt med noen ekstra kroner å rutte med.

Så fikk jeg tilsendt et tilbud om barnehageplass til Viktor fra høsten av. JIPPI, tenke jeg. Den har jeg ventet på. Så er det på en gammel barnehage helt på andre siden av Tiller. Kunne like gjerne være på andre siden av byen..... Der er fokuset språkutvikling for minoritetsbarn....

Nei.. Nå får jeg tørke tårene og gå å duppe litt med gutten min. Kanskje ting blir bedre når jeg våkner.

2 kommentarer:

  1. Håper du får en fortreffelig dag resten av dagen søta mi! Her får vi kanskje ikke barnehageplass i det hele tatt. Så det kan jo bli morro. Blir vel til at jeg må gå hjemme og jobbe kvelder utenom :o)

    Kjedelig med skatten, her fikk jeg 10tusen i minus, så nå krysser jeg det jeg har for at Kristian sitter med bedre resultat enn meg :o)

    SvarSlett
  2. Huff! Ikke moro for dere heller nei :(

    Siden alt av lån og sånn står på Kristian, så får han sikkert igjen en god del :) Satser på det, vennen :o)

    SvarSlett