tirsdag 11. september 2012

Tankene surrer

Det er så mye som skjer nå framover!

I morgen er det kontraktsmøte for huset vi kjøpte. Neste helg kommer svigers. Pluss at vi skal passe nabokatten mens de er i syden. Uka etter det så skal Viktor ha sin første tannlegetime. Og det er kontraktsmøte med de som kjøper huset vårt.

Også skal vi jo pakke. Pakke ned hele livet vårt og flytte det. Eller gjøre det klart til å flyttes.

Vi begynte så smått i går. Magnus sa noe om at et stort bål hadde vært lettere.... To av rotskapene våre er ryddet og pakket ned. Jeg har fått unna vinterjakker og noen sko og bokhylla er tømt. Så, da gjenstår to boder, loft (å gud....), kaldloft over kjeller, alle møbler, leker, klær, utemøbler, sykler, kjelker, bilder, ting, tang og alt det andre jeg ikke klarer å tenke på en gang. Godt vi har en måned på oss.

så vi tar over mandag 15. oktober. Den uka skal vi gjøre i stand barnerommene og male der det skal males. På kveldstid, da jobben krever sitt på dagtid ;o)

Så er planen at den 25. oktober (torsdag) så skal ungene til besteforeldrene sine og vi skal flytte det siste, sengene våre, inn i huset. Magnus og jeg flytter da inn og sover første natt i nyhuset da. Fredagsmorgen hopper vi på et fly og tar oss en kjærestetur til København og blir der til søndagskveld. På mandagen begynner nedvasking av hus og det fortsetter vi til onsdag for da skal vi overrekke det til de nye eierne. Og ungene flytter inn på mandag forresten. Gleder oss!


Såeh.. Hektisk framover? Absolutt. Liker jeg det sånn? Å ja. Blir det deilig med kjærestehelg midt i alt styret? Definitivt!

Bestilt søte sommerfugler som Kristin skal ha i skråtaket på rommet sitt

Lille lesehesten min som elsker bokstaver får alfabetet i skråtaket sitt. Må finne ut hvordan jeg får med Æ Ø Å...3 kommentarer:

  1. Kor spennandes :) Kan tenke mej dokke he sommarfugla i magen også! Om halvannen mnd skal dokke vere ferdige med alt det her! :)

    SvarSlett
  2. Ja, tenk på det :D Så er det bare en måned til desember og så begynner julestria. I nytt hus! :D

    SvarSlett
  3. som sagt, bare si ifra om du trenger hjelp med nedpakking og litt sånt. og er så glad for at dere kan passe påsan mens vi er borte noen dager. tror det skal bli artig for han å møte en annen undulat(er ganske spent på hvordan det skal bli), og ha mer liv rundt seg.. :)

    SvarSlett