søndag 9. september 2012

Også kjøpte vi et hus!

Vi fikk drømmehuset. Jeg klarer nesten ikke tro det og det er fire dager siden vi vant budrunde.

Vi hadde fire visninger vi skulle på i uka som var. Og det ene huset skulle vi bare se på fordi vi ville drømme litt. Huset var for dyrt. Det hadde vært ute til salg med en høyere pris for et par uker siden og nå var prisen sunket et par hundretusen, men fortsatt for dyrt for oss. Meeen, noen ganger så vil man bare titte litt på ting man ikke kan få allikevel ;o) (litt som når jeg ser filmer med Gerard Butler, men det er en annen sak)

Det var stinn brakke på visningen. Ørten mennesker. Vi gikk inn hver for oss (ungene i bilen) og begge så bare fort over og ble enige om at huset kommer til å gå langt over takst da det så veldig bra ut, med DEN hagen. Med utegrill, "stabbur", dukkestue...  Men vi skrev oss opp som interessenter så vi kunne følge med på budrunden.

Neste dag like før lunsj hadde det ikke kommet inn noen bud. Så vi ble enige om at vi la inn et skambud bare for å starte det hele. Fortsatt ingen forventinger eller håp.

Megler ringte og vi snakket lett sammen. Han fortalte noe om at banken deres ikke ville de skulle selge til under den og den prisen og bla bla bla. Jeg bare jattet med og sa ingenting om noe. Magnus og jeg var helt klar på hvor vår smertegrense lå og vi det var uaktuelt for oss å gi den prisen de ønsket. Vi gikk litt opp og satte grensen der. De kom med et motbud, samme sum som tidligere og jeg avslo pr epost med et lykke til meg salg osv. Det gikk som forventet og vi var helt nøytrale på det. 20 minutter etter jeg avslo motbudet ringte megler. Da hadde de visstnok snakket med banken sin og banken hadde godtatt den prisen vi var villige til å gi for huset. Men da var jo budet vårt utgått så da lå alt på oss. Men de var villige til å selge oss huset for den prisen vi var villige til å gi.

Jeg ringte Magnus og han sa: Kjør på, da kjøper vi hus!

Og som sagt så gjort. Drømmehuset var vårt til en god del under takst og VELDIG mye under den første prisantydningen.

Vi tar over 15. oktober! Om en måned! Det er et gammelt hus, så noe må selvfølgelig gjøres. Men HURRA, vi gleder oss! :D

Stor plass til masse lek og moro
Dukkestue :D
Egen grillterrasse med utegrill

Ene av de to badene, det andre har badekar
Kjellerstue 

Kjøkken med integrert kaffemaskin


Rommet Kristin skal ha. Hun skal ha sommerfugler i taket

Rommet Viktor skal ha

Gjesterom, med egen inngang

Vårt rom

Stue 

God plass til spisestue

3 kommentarer:

  1. Så heldige! Ser veldig fint ut. Kjempe morsomt å få drømmehus til under takst:)

    SvarSlett
  2. Tusen takk! :)

    Og gratulerer med huleboer Monica! :D

    SvarSlett