mandag 24. september 2012

Også var helgen over og en ny uke er begynt

Mandager er en litt merkelig dag for meg. På en måte så den som den er for de fleste, slitsom. Det er hardt å stå opp etter en god helg, man ønsker seg mer fri og helg osv.

Men samtidig er mandagen starten på en ny uke. En ny uke med nye muligheter osv. Det er godt det også.

Denne uka er en travel uke for oss. I morgen er det møte i banken, på onsdag skal Viktor ha sin første tannlegetime og på fredag er det kontraktsmøte med de som kjøper huset vårt. Og i tillegg skal vi jo jobbe 100 %, pakke, pakke, pakke, planlegge, planlegge, planlegge og være sammen med ungene våre.

Vi har faktisk begynt å glede oss veldig til jul. Mye fordi vi håper og tror at da er det meste som haster med huset ferdiggjort og vi er kommet godt på plass. Mye også fordi vi gleder oss innmari mye til å sette opp juletre i nyhuset, pakker, mat, familie osv. Det er godt vi har jula å glede oss til midt på vinteren. Uten jula hadde nok vinteren blitt litt for mørk og deprimerende tror jeg.

I helgen hadde vi besøk av Eva og Erik, også  kjent som Magnus sine foreldre, Viktor og Kristin sin farmor og farfar og mine svigerforeldre. Det er alltid veldig hyggelig å ha besøk av dem. Ungene storkoser seg når de er hos oss.

Vi kjørte innom huset å tittet litt inn gjennom vinduer og beundret hagen. (vi hadde spurt på forhånd)

Hagen er bare helt super! Stor og fin. Men det står en gammel og svær bjørk der. Og den bjørka vil jeg ikke ha. Den er for stor og den "roter" med bladene sine. Også står den så nærme huset at vi ikke har sjans i havet til å felle den selv. Koster nok ganske mange tusenlapper å få den fjernet, men vi får se til neste år.
Vi skal også male stua. Så vi har hyret inn Lisa, min skjønne kusine, til å sitte barnevakt for ungene etter de har lagt seg den uka vi tar over. Da får vi noen timer på kveldstid uten barn og da kan mye bli gjort.

Så lenge oppholdsrommene og soverommene er i orden til vi flytter så er det ok. Trapp og trappeoppganger maler vi etter vi har flyttet inn.

Litt sånn generelt innlegg om det som har skjedd og skal skje. I dag er det bare 20 dager til vi tar over! :)

2 kommentarer: