onsdag 19. mai 2010

Pølsefingre?

Noen andre som har hatt det? Regner med de fleste som har gått gravide vet hva jeg snakker om. Jeg får mye vann i kroppen på kveldene. Det er litt latterlig hvor pølsete fingrene mine er. Og hvor lite ankler det går an å få. Haha! Får trøste meg med at vannet forsvant på mens jeg lå på barsel sist. Håper det samme skjer nå.

Vel vel! 17. mai er overstått. Det var en fin og kaloririk dag. Været kunne vist seg fra en litt bedre side. Det regnet småjævler og blåste surt mens vi stod å ventet på barnetoget. Viktor ble også utålmodig, da toget var ganske forsinket. Vi småløp hjem så fort ungene hadde gått forbi. Da mesket vi oss med pølser, koldtbord, kaker og is. Akkurat som man skal på 17. mai.

Litt bilder av dagen.

Ja, hva skal man si..... Stor og fødeklar dekker det meste.Magnus gleder seg til å se barnetoget.Viktor spiser sin første pølse.


Mormor og Viktor leker.Nå gleder jeg meg bare til fredag. Da går Magnus nemlig ut i ferie. TRE måneder ferie! Hvor ypperlig passer ikke det?

Jeg merker at de siste dagene hjemme med Viktor er slitsomme. Både for han og meg. Han kjeder seg og vil ut å leke, herje, løpe, bli løftet osv osv. Og det er ikke bare-bare for ei som har termin om et par uker.
Det er nok samvittigheten som er verst. Så det skal bli godt å få hjem Magnus på heltid. Kanskje jeg kan slappe av litt før fødselen setter i gang.

Nå koker jeg her! Må gå ut på verandaen å kjøle meg ned litt. Ble plutselig over 20 grader i dag. Kroppen min er som en stor kullovn! Glad jeg ikke skal være høygravid så mye lengre.

Avslutter med en liten hilsen til verdens beste farmor&farfar i Oslo: Vi tenker masse på dere!

4 kommentarer:

 1. hehe pølsefingre ja ;D stormor! kommer snart :) fine bilder av dere! klææææm :D

  SvarSlett
 2. Oj, er det din finger han spiser????

  Du er kjempefin med stor mage. :)
  Gratulere med vel overstått 17. mai og hurra for 3 måneder ferie sammen mmed mannen din, og de 2 ungene.... :D

  SvarSlett
 3. Så stor mage du har Helene! Og du er helt utrulig nydelig med den! Håper eg og blir sjåande ut sånn, når eg ein eller annan gang får barn =)

  Gratulerer med vel overstått 17.mai! :) Bra dere fikk kost dere =)

  Og gratulerer med at Magnus får 3 mnd ferie, det blir nok veldig deilig for deg, så får du slappe litte grann av før fødselen! =)

  SvarSlett
 4. Så fin mage du har fått!! Kler den gjør du og. og det er det ikke alle som gjør :) Hehe...
  Blir nok godt å få hjem mannen nå tenker jeg:) Både med tanke på litt hjelp hjemme og lek med lillegutt. Skal se det blir lettere for deg når babyen kommer :) :D

  SvarSlett