torsdag 6. mai 2010

Alt blir så mye bedre

når sola skinner!

Og ikke minst når Viktor endelig begynner å få en grei natt-rytme. Jeg skal så klart ikke si noe for sikkert, da han bare har vært "flink" i to netter. Men to netter med relativt god søvn på hele familien gjør litt underverker altså!

Jeg hadde behov for litt "Helene-tid" denne uka. Komme meg ut. Uten mann og unge. Det blir nok lenge til når barn nummer to ankommer, så det begynte å haste litt med å få det til.

Carina, min herlige og fantastiske venninne stilte opp for meg på kort varsel! Tusen takk for en herlig middag på Graffi, mye skravling og i det hele tatt for at du bare er du! Jeg er så glad i deg!


Som sagt, sola skinner. Og vi har kjøpt inn 24 liter beis i fargen "Rødhette". He-he. Den er ikke så rød som den høres ut. Vi skal beise plattingen, lille-balkongen og inngangspartiet (altså flaten). Et par naboer har gjort det, og det ble skikkelig lekkert. Så vi kopierer.. *knis*
Så vi håper på finvær og varmegrader, så vi kan sette i gang. Forhåpentligvis før snuppa i magen melder sin ankomst.

Nå skal jeg skjære opp litt melon og kose meg med kjæresten min. Siden Viktor faktisk sover, så kan vi jo snakke sammen!

Jeg lover å legge ut litt bilder snart. Magnus har stjålet minnekortet til kameraet. Tyven!

Ha en fin kveld.

1 kommentar:

  1. Åååå, søta!

    Det var utrolig koselig igjen. Jeg kjente på tur hjem at jeg angret at vi ikke møttes mye tidligere. Timene fløy jo bare! :)

    SvarSlett