søndag 2. mai 2010

Og vi fortsetter kampen...

Etter at vi hadde barnevakt for Viktor på onsdagen, så har han blitt, om mulig, enda verre å legge. Han klarte nemlig å lure besteforeldrene sine til å få komme opp etter litt skriking. Det var ikke mer som skulle til.

De siste dagene har vi brukt mellom 3 og 4 timer på å få han til å sove. Kjempegøy! Kjenner jeg har lyst til å utsette fødselen til han har kommet inn i en god rutine og vi kan la han sove over en annen plass uten at alt blir fucked up igjen. Ja, nå bruker jeg stygge ord til og med. Så slitsomt er det!

Merker at vi ikke har noe kjærestetid lengre....

4 kommentarer:

 1. Silje Jakobsensøndag, mai 02, 2010

  føler masse me dere...vet hvordan dere har d....!
  Jonas sovna ikke for to timer etter i la han i kveld :/

  men dere må ha trua...nå sover Jonas nesten over...bare momler noen ganger etter smokken...og d er overkommelig for en mamma som ikke har sovet mere enn 3-4 timer i døgnet i et årstid.

  Sender over masse sovestøv til Viktor og en stor trøsteklem til slitne foreldre:)

  SvarSlett
 2. Huff, det høres skikkelig slitsomt ut Helene! :/ Skjønne godt at du e fortvila mtp. at det ikke e lenge til fødsel og at det blir lite kjærestetid! :(

  Prøvd å kutta ut dupp på dagen te han da? Det mått te når lillebroren min va litt over året iallefall for å få han te å sov på kvelden..

  Håpe det blir bedre snart! Klem!

  SvarSlett
 3. Kjiiipern! Slik ble det her også etter David sov til sine besteforeldre, tok nesten en uke å kommer tilbake til soverutinene.. ALDRI mer barnevakt borte, sier nå jeg. Foreløpig! ;)

  Håper det retter seg snart med sovinga :(

  SvarSlett
 4. huff, det der er så utrolig kjipt..! Sånn er det her og når foreldrene våres passer guttungen. Dem tar han opp med en gang han lager en liten lyd..
  Men her hjemme er det tilbake til pinebenken! Han griner seg i søvn. Kan ikke stå å vugge en ettåring i søvn :)
  Lykke til.. Håper dere får det til før babyen kommer :D

  SvarSlett