lørdag 22. mai 2010

Når hormonene når nye høyder

Det skal være sagt at jeg har vært heldig. Eller kanskje jeg skal si Magnus har vært heldig. Jeg har ikke hatt noen store hormonutbrudd i svangerskapet. Litt mer på gråten enn vanlig, men ikke noe sinne og sånn.

Jeg gråt så jeg hulka da jeg så 17. mai-barna gi blomster til kronprinsparet. Jau da....

Men i dag. Lørdag. Guttene mine var dratt avgårde for å handle og diverse. Så for første gang på gud vet hvor lenge så hadde jeg morgenen for meg selv. Deilig. Spiste et par brødskiver, sjekket facebook og alt det der obligatoriske man gjør på nettet.

Så var det på tide å støvsuge og vaske gulv. (Var planen uansett)
Slengte på meg en ikke-ennå-tørr-gammel nattkjole som er grusomt stygg, håret ble satt opp i en forferdelig topp på hodet og føttene fikk et par slippers på.
Setter på en gammel CD (Absolut music 28), vrenger lyden på drithøyt og setter i gang.

Så kommer tårene. I det "Cant fight the moonlight" av LeAnne Rimes starter. Jeg gråter store tårer mens jeg synger med og støvsuger. Minnene fra ungdomstiden strømmer på og jeg blir mer emosjonell enn et fødeklart kvinnfolk . *kremt*

Så der svinser jeg rundt... I slippers, med støvsugeren, danser, synger og gråter.

Kanskje like greit at dette svangerskapet snart er ferdig. Herregud! Hva om det blir verre i barseltiden?!

Bra Magnus ikke kom hjem når jeg stod der i en orgie av tårer og snørr. Da tror jeg han hadde revurdert hele samlivet vårt.

4 kommentarer:

 1. ntååh, lee ann rimes faktisk! :D heldigvis ingen som så dæ :) huske æ bynt å grin i butikken vess dæm ikje hadde rett vare, eller at d sto nå overoptimistisk på den der colakorka. men æ va i d hele tatt helt forferdelig. ho kjæm nu snart, blir arti å se kordan ho ser ut :) like fin som mamman sin!

  SvarSlett
 2. Hohohoo! :D Jeg synes jeg ser deg ;)

  SvarSlett
 3. hehe...dette er noe av det jeg savner faktisk. Å ha hormonene å skylde på mens jeg griner til "Actor of love" eller lignende....hehe... ;)

  SvarSlett
 4. Hormoner er ikke alltid like greit, men godt å ha noe å skylde på:P

  Så vil jeg bare ønske deg masse lykke til videre (siden jeg ikke er på bv mer.)
  Er ikke mange ukene igjen nå til du har en liten en til å kose deg med:)

  Klem fra Sharon:)

  SvarSlett