onsdag 23. september 2009

Trening, krabbing og sånt

Ja, i dag har jeg vært på trening igjen. Og jeg var så heldig å få med meg Lene! Oliver og Viktor kosa seg på barnepassen.

Treningen i dag var kjempegøy! Hopp og sprett og tjohei! Litt styrketrening også. Men i morgen er det treningsfri. Må gjøre litt husarbeid også.

Viktor reiser seg på alle fire nå. Han står å vugger fram og tilbake. Jeg er nesten litt redd for at han krabber snart nå. Altså, misforstå meg rett! Det er flott at han utvikler seg, det er ikke det. MEN jeg tenker at han kommer tidsnok til å fly rundt her. Hvorfor så tidlig? Men gutten bestemmer selv, så det blir spennende å se.
Kanskje han krabber når farmor og farfar kommer oppover?


Se her da! Sterk ja!


Jeg tror han gleder seg til å farte rundt i huset.

I natt har jeg tenkt til å starte på et lite prosjekt. (kan bli et stort et, det vil tiden vise)
Dere skjønner, Viktor har gjort seg litt vanskelig på natta. Han våkner kun en gang for mat (heldigvis) og etter han har fått flaska så er han "lys våken". Egentlig er han jo trøtt, men ikke når han blir lagt i sin egen seng. I det øyeblikket jeg legger han ved siden av meg så sovner han.....
Jeg vil at han skal sove i sin egen seng hele natta. Det er bedre for både oss og han. Men den kampen er ikke så lett å ta midt på natta, sykt trøtt og med meget lite tålmodighet.

Men nå har jeg bestemt meg. I natt skal han sove siste del av natta i sin egen seng, om det så tar meg flere timer! He-he, litt standhaftig må man jo være med disse små.

Oppdaterer i morgen!

Nå skal vi kose oss med kveldsmat.

Ha en flott kveld.

4 kommentarer:

 1. Lykke til med kampen om egen seng! Holder på med samme prosjekt. Det er lett å gi seg når klokka er tre på natta og man nesten sovner stående..

  Krabbing er for kule kids! Hilsen Hermine:-)

  Ha en fin kveld.
  Vibeke:-)

  SvarSlett
 2. Jo, takk for det. Jeg er redd dette blir en hard natt. Men en plass må man jo begynne....

  Ja, vi er tøffere en Tøfflus vi, Hermine! XoXo Viktor.

  SvarSlett
 3. Spent på å høre hvordan denne natta blir!

  SvarSlett
 4. Ja, det spørs om jeg er zombie eller ikke i morgen.

  SvarSlett