torsdag 24. september 2009

Kampen i natt

Ja, som jeg skrev i forrige innlegg så skulle jeg ta opp kampen med å få Viktor til å sove hele natta i sin egen seng. Jeg så for meg at jeg måtte sitte i timer for å få han til å sovne.

Men nei da! Gullgutten bestemte seg for å være snill i natt han. Han sov først fra 19.00 til klokken 02.00. Da fikk han flaske (med melk, haha) og jeg vugget han litt i armene mine for at han skulle bli søvning.
Men han hadde to store klinkekule-øyne så jeg trodde dette kom til å bli en lang natt. Jeg var litt kald så jeg la gutten ned i senga si så jeg fikk hentet morgenkåpa mi. Da jeg kom tilbake sov han så søtt. Trodde ikke mine egne, trøtte øyne! Jeg sovna og våkna ikke før han vekte meg klokka 07.30! YES! Det er godgutten sin det! Håper det blir like enkelt i natt.

Å ja. Viktor fant gardinene i dag. Og han klarte å halvveis åle seg under vitrineskapet.
Rare gullet mitt.


Nå sover han sin første dupp. Og den blir inntatt her:
Godt med saccosekk ja.

Nå skal jeg spise litt lunsj.

Ha en fin dag alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Herregud så herlig han var i saccosekken<3

  best å passe på i huset nå, med den aktive krabaten dere har :P

  Herlig<3

  SvarSlett
 2. Tenke du ska få litt å heng fingran i etterhvert:) Han e så søt å god lille Viktor:) Glær oss t å hæls på dokker på tirsdag:) Klem fra Therese & Jørgen:)

  SvarSlett
 3. oioi, så flink han e da...Bra dåkk kjæm hit tirsdag så Viktor får testa ut heimen her for diverse spræll,så veit æ ka æ har i vente!haha...:P

  SvarSlett
 4. Ja, jeg kommer til å få mye å henge fingrene i framover. Det gjør vi vel alle, tror jeg! :)

  Ja, glæde oss vi å, Therese :D Blir arti å kjør tut-tut-tog! :D

  SvarSlett
 5. hehe artig liten gutt derre!! han er utrolig flink!:) og bare vent...plutselig går han han oxo så flink som han er! Kanskje litt bra at han prøver å komme seg under skjenken slik at hybelkaninene kommer frem;);) Neida bare tuller... men han er en dyktig sjarmør gutten din:)!!

  SvarSlett
 6. Ida: haha, du har helt rett! Jeg vurderer å kjøpe en sånn body med mopp på (så den på et nettsted) så får gutten moppe litt mens han farter rundt :)

  SvarSlett