onsdag 30. september 2009

Vi har vært på treff

helt til Levanger! Det ble Viktor`s første togtur det. Gikk så bra så. Glemte å ta bilder av togturen, typisk!

Men her er noen bilder fra treffet.

Bernhard og Viktor leker

Bernhard tar et godt tak i håret til Mia Emilie.


Marit er så heldig å ha både Isak og Johan på fanget. Bernhard og Viktor på matta.

I dag har jeg vært på trening igjen. Viktor var på barnepassen og det virker som han stortrives der. Ifølge de herlige damene som jobber der, så smiler han hele tiden. Det er godt å vite at han kan kose seg uten mamma`n sin også.

Magnus driver fortsatt på med flislegging på kjøkkenet. Eller flisene er lagt, det er bare etterarbeid som gjenstår nå. Det blir skikkelig fint!
Skal legge ut bilde når alt er ferdig. Da kommer også bilder av resten av huset, etter ønske av Camilla og Vibeke.

I morgen kommer den ene onkelen til Viktor på besøk fra Oslo. Han skal være her noen dager. Det blir kjempekoslig! Viktor ser ut til å trives veldig godt med sin Onkel Frederik.

Nå skal jeg rydde ferdig og vanne blomster.

Ha en fin høstkveld!

søndag 27. september 2009

Helgen er over

Og det er litt synd. Det er så deilig å være sammen med den lille familien min.

Vi har kosa oss masse i helga. På lørdagen prøvde vi ut to nye sjokolader!

Dette er Freias nye Melkedrøm. Den ene er med bringebær og yoghurt og den andre er med valnøtt og karamell. Jeg personlig synes den med bringebær og yoghurt er best. Den minna meg litt om den utgåtte sjokoladen Soho. Veldig god!



Nå driver Magnus å flislegger over kjøkkenbenken vår. Vi har endelig somla oss til å velge fliser. Det blir svart marmor med fire "pyntefliser" i mellom. Litt for å bryte det svarte.

Dette kommer til å bli så fint, tror jeg!

Magnus i arbeidsklær og modus.

Ellers så har vi en liten mini-gris i hus. Han er ganske så søt og synes det er gøy å lage mest mulig søl når han får kveldsgrøt.

Jeg tror jeg lar bildene tale for seg selv.




En liten gris, men allikavel veldig søt, ikke sant?

fredag 25. september 2009

Det er fredag og det fortjener en videosnutt av smurfen.

En av mine favorittdager!

Jeg skal hive meg rundt å lage middag nå, så har ikke tid til å skrive så mye.

Dere får kose dere med denne lille snutten av Viktor. Han elsker å ligge under sofabordet å se på oss.


torsdag 24. september 2009

Kampen i natt

Ja, som jeg skrev i forrige innlegg så skulle jeg ta opp kampen med å få Viktor til å sove hele natta i sin egen seng. Jeg så for meg at jeg måtte sitte i timer for å få han til å sovne.

Men nei da! Gullgutten bestemte seg for å være snill i natt han. Han sov først fra 19.00 til klokken 02.00. Da fikk han flaske (med melk, haha) og jeg vugget han litt i armene mine for at han skulle bli søvning.
Men han hadde to store klinkekule-øyne så jeg trodde dette kom til å bli en lang natt. Jeg var litt kald så jeg la gutten ned i senga si så jeg fikk hentet morgenkåpa mi. Da jeg kom tilbake sov han så søtt. Trodde ikke mine egne, trøtte øyne! Jeg sovna og våkna ikke før han vekte meg klokka 07.30! YES! Det er godgutten sin det! Håper det blir like enkelt i natt.

Å ja. Viktor fant gardinene i dag. Og han klarte å halvveis åle seg under vitrineskapet.
Rare gullet mitt.


Nå sover han sin første dupp. Og den blir inntatt her:
Godt med saccosekk ja.

Nå skal jeg spise litt lunsj.

Ha en fin dag alle sammen!

onsdag 23. september 2009

Trening, krabbing og sånt

Ja, i dag har jeg vært på trening igjen. Og jeg var så heldig å få med meg Lene! Oliver og Viktor kosa seg på barnepassen.

Treningen i dag var kjempegøy! Hopp og sprett og tjohei! Litt styrketrening også. Men i morgen er det treningsfri. Må gjøre litt husarbeid også.

Viktor reiser seg på alle fire nå. Han står å vugger fram og tilbake. Jeg er nesten litt redd for at han krabber snart nå. Altså, misforstå meg rett! Det er flott at han utvikler seg, det er ikke det. MEN jeg tenker at han kommer tidsnok til å fly rundt her. Hvorfor så tidlig? Men gutten bestemmer selv, så det blir spennende å se.
Kanskje han krabber når farmor og farfar kommer oppover?


Se her da! Sterk ja!


Jeg tror han gleder seg til å farte rundt i huset.

I natt har jeg tenkt til å starte på et lite prosjekt. (kan bli et stort et, det vil tiden vise)
Dere skjønner, Viktor har gjort seg litt vanskelig på natta. Han våkner kun en gang for mat (heldigvis) og etter han har fått flaska så er han "lys våken". Egentlig er han jo trøtt, men ikke når han blir lagt i sin egen seng. I det øyeblikket jeg legger han ved siden av meg så sovner han.....
Jeg vil at han skal sove i sin egen seng hele natta. Det er bedre for både oss og han. Men den kampen er ikke så lett å ta midt på natta, sykt trøtt og med meget lite tålmodighet.

Men nå har jeg bestemt meg. I natt skal han sove siste del av natta i sin egen seng, om det så tar meg flere timer! He-he, litt standhaftig må man jo være med disse små.

Oppdaterer i morgen!

Nå skal vi kose oss med kveldsmat.

Ha en flott kveld.

mandag 21. september 2009

Veiedag i dag!

Gullgutten er veid og målt i dag. Han er pr dags dato 8155 gram og 69 cm lang. Han vokser helt perfekt ifølge helsesøster. Motorisk er han litt foran de andre på hans alder, så helsesøster ba han om å ikke ha det så travelt. Haha! Hun kjenner tydligvis ikke gutten vår. Travelt er mellomnavnet hans.



Dessuten har Viktor oppdaget ledningen fra laptopen. Den er veldig interessant og god å spise på. Han blir nok elektriker som sin far denne karen.


Gøy med ledning ja!

Lurer på om den smaker godt jeg?


Å jada!

Nå sover arvingen og vi slapper av. Jeg er litt snufsete og har litt hovne mandler, men det er vel tid for en liten snue nå.

I morgen får vi besøk av Ida&Markus, Merethe&Frida Helene og Carina&Bernhard.

Ha en fin høstkveld.

fredag 18. september 2009

Min elskling er fem måneder i dag

Lillegutten min har blitt stor. Nesten litt trist at det går så fort. Men bare nesten. Jeg elsker å se hvor mye han utvikler seg. Han blir mer og mer aktiv for hver dag som går.
Nye (høye) lyder er veldig morsomt og stemmen må testes ut så ofte som mulig. Det er så gøy å høre på.

Jeg skulle på kjøkkenet å finne meg noe å spise og da jeg kom tilbake fant jeg gutten min her.
Det er klatremusen til mamma det!

I går hadde vi besøk av Bernhard og Carina. Bernhard og Viktor er virkelig skjønne sammen!
Se på disse sjarmtrollene


De er bare til å spise opp!

I dag har Viktor på seg en body som pappan hans brukte da han var baby. Noe så skjønt!

Nå ska vi en tur på City Syd. Jeg må kjøpe meg nye treningsklær og sko.

Gratulerer med fem måneder, smurfen min!

onsdag 16. september 2009

Da er vi midtveis i uka

Og det ble rød-grønn regjering i fire år til. Noe som for meg er helt greit ja! Jeg har hatt det veldig bra de siste fire årene, så de satser på at de neste blir like bra. Om ikke bedre!

Ellers så var Viktor og jeg på trening for første gang i dag. Eller det vil si, Viktor var i barnepassen mens jeg trente. Treninga var kjempegøy! Jeg konsentrerte meg så mye om trinnene og musikken at jeg ikke tenkte på baby i det hele tatt.

Men før treningen, da jeg leverte Viktor på barnepassen, fikk jeg gråten i halsen ja. Det var nok verre for meg enn for han. Han hadde lekt og kost seg han. Satte i et stort smil da jeg kom for å hente han. Så da vet jeg at det funker!

Her en kveld lagde jeg kveldsmat til Magnus og meg. Det er lenge siden vi har spist kveldsmat sammen. Det var så koslig!



I dag vanket det mye pappakos på Viktor. Stor stas å leke med pappa ja!





I morgen kommer Carina og Bernhard på kakedate hos oss. Det gleder vi oss veldig til!

Nå kjenner jeg høsten sette inn for fullt! Så noen røde blader på bakken i dag. Snart kommer vinteren!

Kjenner jeg gleder meg litt jeg. (spør meg igjen en uke etter snøen har kommet, da får dere garantert et annet svar)

Ha en super kveld!

mandag 14. september 2009

Valg, trening og sånn



Ja da! I dag er det valgdag i Norge. Alle som har stemmerett bør løfte rompa si ut av sofaen og stemme i dag! Om man er uenig med alt og alle partiene så stem blankt. Da beholder man retten til å klage på Norge og politikerne. Hi-Hi!

Ellers så har jeg endelig meldt meg inn i 3T (treningsstudio). På tide å få tilbake litt struktur i treningsvanene mine. Jeg var på omvisning på 3T-Rosten i dag. Det er nok der jeg kommer til å trene mest. Det så knallbra ut! De har til og med svømmebasseng og badstu/steambad. Deilig.
Jeg var innom barnepassen også. Og der traff jeg to kjempehyggelige damer som var veldig flinke med barn. Så det blir ingen problem å la Viktor være der en times tid mens jeg svetter og peser på spinning o.l.




Viktor har vært ganske så grinete i kveld. Så jeg lurer litt på om det kanskje er gommene som klør. Hadde et skikkelig gråte-utbrudd hos mamma og pappa i ettermiddag. Nesten som om han ble kjemperedd og hadde mareritt. Liker ikke! Verken Magnus eller jeg klarte å roe han ned. Håper det ikke er noe galt.

Han sover heldigvis nå da. Var trøtt som en strømpe, så slokna tidligere enn vanlig.

Nei, nå skal jeg få lagt sammen noen klær.

Godt valg, folkens!

lørdag 12. september 2009

Zitrus Lekeland er moro!

Carina, Bernhard, Viktor og jeg var på Zitrus Lekeland i går. Det var skikkelig moro!
Guttene begynner å bli så store at de må aktiviseres nå. Da er det ikke bare-bare å dra på cafè. Liker ikke akkurat tanken på at gullguttene våre skal åle seg rundt på et skittent cafègulv.

På Zitrus var det muligheter for litt mat og drikke for oss mødrene og MASSE plass til lek for ungene. Ikke for det, det var mye moro for oss mødre også. Å få være i ballene igjen er alene en grunn til å få barn. Litt satt på spissen så klart! Ha-ha!

Her er noen bilder av dagen i går.








I morgen skal vi i dåp. Fetteren min sin sønn, Oliver skal i "ilden". Så i kveld har jeg bakt kake. Oreo-kake så klart!



Nå skal vi legge oss.

Natta!

torsdag 10. september 2009

Vi har hatt besøk i dag

Carina og Bernhard har vært på besøk. Og det var så koslig!

Først shoppet vi litt på City Syd. Jeg kjøpte smurfeklær til min lille smurf! Se så søte klær!

Også noen bilder av skjønningene Bernhard og Viktor.






Vi kosa oss med junkfood, boller, brus, film og masse babykos. Vi må gjenta dette snart, Carina. Jeg trives så godt sammen med deg!

Og ja! Jeg kjøpte også ramme til bildet jeg bestilte. Det kom i posten i dag. Se hvor nydelig det er! Gleder meg til å henge det opp.


Nå skal jeg rulle meg sammen i sofaen og bare nyte at jeg har en fantastisk kjæreste og sønn. (sønnen sover, by the way)

tirsdag 8. september 2009

Ro i sjelen

Alle har sine egne måter å få ro i sjelen på. Noen bruker yoga, andre leser en bok. Noen jogger en tur mens andre pusler i hagen. Uansett så er det godt å få ro i sjelen i en ellers så stresset hverdag.

Jeg får ro i sjelen når jeg går en tur rundt Tiller. Det er så fantastisk utsikt over jorder og bondegårder og det er helt stille. Jeg blir alltid varm i hjertet når jeg går der.

Tok noen bilder fra dagens trilletur.




Viktor har fått seg en pute som skal være i vogna så han får sitte litt mer oppe. Han har god plass i bagen ennå, så vi drøyer å bytte til sportsdelen. Men så nysgjerrig som han er så skal han helst sitte når han ikke sover.

Ja, det er ei jente på den. De hadde ikke med gutt på. Men jenta vises jo ikke når han sitter i puta.


Fikk ha seg bamsedrakten i dag, da det var litt kjølig. Ganske nydelig, hva?




Ganske konsentrert når smokken skal inn i munnen.


Nå er det kveld i stuggu og vi har inntatt sofaposisjonen. Skal lage meg en stor kopp te og kose meg med en herlig bok om Cuba, Batista, Fidel Castro, kjærlighet og håp.

Ha en hyggelig kveld!

søndag 6. september 2009

Smurfen er i seng

Magnus lager hjemmelaget pizza og jeg slapper av i sofaen. Deilig.

I dag har vi vært ute å gått tur. Vi har kjøpt oss en Manduca Bæresele så i dag måtte den testes ut. Og den var visstnok kjempegod å ha på seg. Viktor sovna til slutt i den, så den falt nok i smak for han også. Var sikkert trygt og godt å ligge helt inntil pappa.

Dette er Menduca Bæresele:


Jeg har tatt noen herlige smilebilder av gullgutten i dag.

Se på han her da :) (trykk på bildet for å se det større)


Nå skal jeg gomle pizza. Snakkes.

lørdag 5. september 2009

Jeg har bakt!

Ja, for tenk! Jeg har bakt Oreo-kake! Og for dere som ikke har smakt det, your loss! Den var kjempegod. Meget mektig, men fantastisk snadder.

Jeg bakte den til brødrene mine som er hjemme i helga. Vi har nettopp hatt familiemiddag hos mamma og pappa, så her kommer litt bilder fra det.


Sjekk den kaka da! Mmmmm!


Det er sant, jeg har verdens beste brødre


Man trenger bare ett stykke av denne herligheten


Pappa lager kaffe. Det var et must å drikke kaffe til den kaka, ifølge dem som drikker det.


Mamma er ute å trekker litt frisk luft


Viktor med pappan sin.


Her er verdens beste brødre


Vakre Gredne. Svensk OG Norsk Champion (sjampinjong)


Bea passer på Viktor


Nå skal jeg spise litt kake igjen. Og kanskje blir det et glass vin også.

Ha en flott helg.