torsdag 3. juni 2010

Sommeren er her

Ikke at været viser seg fra sin beste side ennå, men det er jo bare 3.juni. Skal få litt tid til på seg.

I morgen har jeg egentlig termin. Jeg må innrømme det er godt at jeg ikke har kulemagen lengre. Det er mye bedre å ha det lille trollet mitt på utsiden.
Kristin er så langt en veldig enkel baby. Hun sover stort sett hele tiden. Spiser maten sin, sovner. Er kanskje våken et par timer til sammen. Det er ikke meg i mot, for å si det sånn.

Viktor skjønner ikke helt greia med lillesøster. Men han kysser henne (les: gaper mot hodet hennes) og stryker forsiktig på henne. Og sier "bayby" med donaldstemmen sin. Helt herlig!

I går reiste Bea til hundehimmelen. Nå har hun det fint der. Slapp å ha det vondt og fikk avsluttet livet som en lykkelig og gammel hund. Hvil i fred, Bea-pia mi.

Ellers bruker vi dagene til å underholde og leke med Viktor, ta imot litt besøk og kose oss. Til helgen kommer svigers fra Oslo. Det gleder vi oss veldig til!

Lekte med web-camen i dag, så derfor avslutter jeg med et par bilder av Kristin og meg :)5 kommentarer:

 1. Finingan :)!! Gleda mæ t å få trett dokker!;)

  SvarSlett
 2. Åååå, se der, der ligna hun litt på storebroren sin! Dere er så fine!

  SvarSlett
 3. Kjempe søte begge to! =)

  SvarSlett
 4. Så fine dere er!! Kjempenydelig jente ;)

  SvarSlett
 5. Så fine bilder da.. koselig med baby i hus. Ikke lett å forstå storesøskenoppgaver enda kanskje, men han kommer nok til å passe godt på etterhvert ;-) Brødre passer på søstrene sine! c'',) Søte barn!

  SvarSlett