tirsdag 15. juni 2010

Nå skal vi se...!

Nå har jeg noen minutter å avse til litt blogging. Det vil si, hvis Kristin vil. Hun ligger i babygymmen og det høres ut som hun koser seg. Pludrer, grynter og veiver med armer og bein.

Kristin er 20 dager i dag. Og fortsatt ingen tegn til kolikk. Men vi holder fortsatt fingrene krysset, for det kan jo fortsatt dukke opp en del magevondt. But so far, so good. Heldigvis.

Hun sover fortsatt mye på dagtid. Litt mer våken på kveldstid og holder det gjerne gående til rundt 01.00. Men det er greit det altså. Forventer ikke akkurat at hun skal skjønne forskjellen på dag og natt ennå.

Viktor derimot. Han bør skjønne det. Men han er fortsatt svært glad i å våkne og være våken en god stund på natters tid. Takk heaven for at Magnus er hjemme med oss. Jeg hadde ikke klart dette alene, for å si det sånn. (ære være alenemødre) Vi får satse på at barnehagen gjør underverker for søvnen til Viktor.

Nå... Litt bilder!

Hadde besøk av Merethe, Frida Helene og Ida for ikke lenge siden. Og de hadde vært så kreativ og laget en bleiekake til meg (strengt tatt til Kristin). Den var så flott!

Jeg har fått flere gaver. Nemlig en helt nydelig klokke fra Magnus. Barselgaven min. Seeeee!


Og nå. Over til de vakreste på jord. Barna mine!

Kristin sover en del som sagt, så det finnes mest sovebilder.

Men hun er da søt med øynene lukket også hun? ;) (Ja, babygymmen er arvet fra storebror)


Men se, her er jeg våken! På desperat jakt etter å ha noe i munnen.


Også sover vi litt igjen. Fine sussemunnen hennes.


Også et av verdens beste storebror... Skjønne gutten min.

Dette blikket får vi når vi tar han i å gjøre noe galt. Her har han vært å skrudd på stereoanlegget.... Og smekken er bak-fram fordi han er en liten supermann vel! (svaret fra pappan når jeg spurte)

Og endelig har vi fått ordna med en thujahekk. Deilig å få begynt å avgrense tomten vår.Sånn, det var litt fra oss igjen. Skal prøve å ikke la det bli så lenge mellom hver blogging. Kan ikke love noe. Dagene er ganske hektiske, selv om hun sover mye :)

Og der har hun sovnet igjen ja...

6 kommentarer:

 1. Ahh, hun er jo så nydelig <3
  Hvor har du fått tak i den babygymen? Den var så grei, ikke fullt i farger :)
  Er ikke så lett å blogge med små unger i hus nei, det skal være sikkert og visst ;)

  SvarSlett
 2. Og forresten, jeg misunner deg den bleiekaken! Sånn fikk ikke jeg :P

  SvarSlett
 3. Hun er så nydelig, og det er tydelig at hun slekter på storebroren sin!

  SvarSlett
 4. Elisabeths Ingeborg: Tusen takk :) Den er kjøpt på Barnas Hus. Veldig greit å ha en ting som ikke skriker av farger ;)

  Merethe: Ja, hun er like skjønn som han :)

  SvarSlett
 5. Kristin er supersøt! :) Og ikkje minst Viktor :) Og bleiekaken var også ganske så kul :) Håper du koser deg som tobarnsmamma :)

  SvarSlett