søndag 13. desember 2009

Hurra! Nå er det tredje lyset tent

Det lyser opp så fint på stuebordet. Tror det blir litt antiklimaks når jula er over og julepynten, lysene og juletreet blir borte. Synes jeg kan huske at det blir veldig tomt da ja.

I helga har vi stort sett vært inne og slappet av. Været har ikke akkurat vært toppers. All snøen er borte og det ser ut til at det kommer til å regne noen dager til. Kjedlig!

I morgen er det bare to uker til vi skal på ultralyd for å se på minstemann igjen. Ja, jeg sier minsteMANN for jeg er ganske så sikker på at det er en liten gutt i magen min. Jeg er sånn ca 99% sikker. Faktisk! he-he!

I dag har Viktor herja med mormor og morfar. Stor stas. Det som ikke var så stas var å se Drømmehagen i dag. For i dag var det med en stor, sprettende ball. Og den var nok litt skummel. Han sutra med en gang ballen var i bevegelse og skulle bare sitte sammen med meg. Er ikke så lett å være liten bestandig.

Dette blir et sånn kjedlig innlegg uten bilder. Jeg driver å lader kameraet, så lover å ta bilder av arvingen i morgen. På tide nå.

Have a good one!

ps: Dette gir nok ikke mening for så veldig mange, men dog. Husk, før du tar på deg offerrollen, ta en titt på deg selv i speilet. Kanskje du ikke var så veldig hyggelig mot andre mennesker selv?

2 kommentarer:

 1. og bare 11 dager igjen til jul (egentlig 10 ganske snart da) :)

  Høres ut som om dere har hatt en koselig helg da!!

  2 uker til UL ja, er litt småmissunelig ja! for en herlig tid!
  blir rørt av å tenke tilbake!
  morsomt å følge dere da :)

  SvarSlett
 2. Ja, enn det! Gleder meg sykt til julaften i år kjenner jeg.

  hihi! Ja, jeg gleder meg til å begynner å kjenne litt liv igjen. Det synes jeg var så koslig. Å få små dult av dulteren i magen.

  SvarSlett