fredag 18. desember 2009

Endelig snør det skikkelig her!

Har vært så redd for at det ikke skulle bli hvit jul i år... Igjen! Sist år feira vi i Oslo og da var det ikke et snøfnugg å se. Blir så mye kosligere når det er helt hvitt ute. Tror det skal holde seg til jula også. Er meldt kaldt framover. Herlig!

På onsdag hadde Viktor og jeg besøk av Carina og Bernhard. Storkos!


Det er så godt å se at guttene trives i hverandres selskap.

I går var jeg på besøk hos ei venninne jeg ikke hadde snakket med på lenge! Over et år faktisk. Hun fikk en sønn for to uker siden. Lille Hans. Helledussen så liten og søt han var! Han sov hele tiden mens vi var der, men sånn er det jo gjerne med så små nurk!

I dag var jeg på lunsj med Merethe og datteren Frida Helene. Lise joina oss også. Kjempekoslig!

Jeg fikk faktisk shoppa meg litt mammaklær. MYE kulere mammaklær-utvalg i år enn det var i fjor. Det trengtes for å si det sånn.

Magnus er på juleavslutning med andre lærere i dag, så her skal Viktor og jeg være alene i kveld. Popcorn og brus er innkjøpt, X-Factor-finale på TV, True Blood på opptakeren. Det er vel unødvendig å si at jeg kommer til å kose meg i kveld?

Nå skal Drømmehagen settes på hvert øyeblikk. Så er det grøt, litt kos og etter det.... NATTA! (for små gutter)


Have a good one!

1 kommentar:

  1. Herlig med snø! :) Kommer snø til Bergen i kveld og snøen har allerede lagt seg hjemme! Skal bli deilig å dra hjem til jul- for nå har eg endelig en etterlengta juleferie! :D

    Så søt Viktor er- ein sikkelig skjønning :) Good juul :)

    SvarSlett