torsdag 10. desember 2009

Hallo i luken

og hallo alle som ikke er i luken.

Håper hele hurven koser seg like mye som vi gjør i denne adventstida. Det spises klementiner på høyt nivå, levende lys brenner så og si hver dag, baker kaker og bare koser. Det er godt!

Etter at Magnus ble "lærer" så begynner han senere på dagen og slutter tidligere. Til samme lønn! Så vi har ikke særlig mye å klage over akkurat på den biten. Ikke at vi har mye å klage over uansett.

Vi har kjøpt lekegrind til Viktor. Den er genial. Kan brukes som peisgitter, romdeler og "krabbegård" som det heter på dansk. Og det er dør på den, så den står åpen hele tiden bortsett fra når han "låses" inne. Hi-hi.Jeg fant ut, etter å ha snakket med flere som har to tette, at lekegrind var et "must". Tenk dette: Jeg setter meg ned å ammer minstemann. Viktor flyr rundt. Slår seg og begynner å gråte. Ikke kan jeg avslutte matingen til minstemann, ikke får jeg trøstet Viktor. Nei, da er det greit for Viktor å kose seg i lekegrinda si de minuttene jeg ammer småen.

I går var Viktor og jeg på babytreff. Det var veldig koslig og godt å treffe likesinnende igjen. Er ikke alle i hele verden som er like interessert i gulp, bleie, søvn og bæsj-prat som meg. Merkelige greier.

I morgen skal Viktor og jeg på jobblunsj på Solsiden. Det gleder vi oss veldig til. I allefall jeg. Viktor henger egentlig bare med.

Nå skal jeg se på TV og klemme i meg en klementin. (haha, tok du den??)

8 kommentarer:

 1. Ja lekegrind er en smart oppfinnelse. Håper Viktor kommer til å trives i den!

  SvarSlett
 2. akkorat likedan har hogne :D den e genial ja!

  SvarSlett
 3. Ja, den var god Helene ;)

  Klem Pappa

  SvarSlett
 4. Wang-humor på høyt nivå!


  Klem Minste-bror :)

  SvarSlett
 5. Jupp. Tenkte på pappa da jeg skrev det ;)

  SvarSlett
 6. HVA??????? Er ikke alle interessert i gulp, bleie, søvn og bæsj-prat??? Seriøst sjokkert!!! Gidder ikke bruke mye tid på "slike" folk jeg hvertfall....
  ;)

  SvarSlett
 7. Jeg tror jeg kommer innom å låner den lekegrinda snarest!

  SvarSlett
 8. Lina: Ja, jeg synes også det er merkelig. Prøver å holde litt avstand fra "sånne".

  Carina: hahaha! Ser for meg at du bærer den 20kilos tunge lekegrinda på ryggen. Bernhard er overalt? :p

  SvarSlett