tirsdag 24. november 2009

Makeover og første julebakst

Ja, som dere ser så har bloggen min blitt mer "jentete". Har nettopp lært meg hvordan jeg skal ordne og fikse litt, så måtte jo prøve. Er egentlig mest glad i helt "rene" og ryddige blogger, men siden det snart er jul så får det stå. Legg merke til at det snør i bloggen også. hi-hi. Jeg endrer nok tilbake til "kjedlig" igjen etterhvert.


I dag har jeg bakt Colakaker eller Brune Pinner som det også heter. Måtte øve meg litt før jul. De ble skikkelig, skikkelig gode!

Her er oppskriften:
Brune pinner

200 gr TineSmør

200 gr sukker
1 stk. eggeplomme

1 ss sirup, lys

0,5 ts malt kanel

1 ts vaniljesukker

1 ts natron
300 gr hvetemel

Pensling og dryss:
sammenvispet egg

1 dl perlesukker

1 dl hakkede mandler

I stekeo
vnen ved 175 grader i ca.10 minutter Rør smør og sukker godt. Bland i resten av ingrediensene. Elt deigen og del den i 6 emner. Trill pølser og trykk dem litt flate på stekeplaten. Pensling og dryss: Pensle med egg, dryss på mandler og sukker. Stek kakene. Skjær stengene på skrå i smale kaker mens de er varme.

Slik ser mine ut:


Å ja. Vår kjære sønn har ganske mange leker. Både bamser, bøker, lydleker, rangler... ja, you name it! Men er det de han er interessert i? Neeei da. Men denne derimot. Den er gøy den!


I morgen er det privat ultralydtime klokken 14.00. Da får vi vite om alt står bra til. Er vi heldige får vi med oss noen fine bilder og videosnutter også.
Note to myself: Husk å ta med minnepinne!

Nå er det Drømmehagen for alle penga her.

Ha en flott kveld!3 kommentarer:

  1. De så gode ut! Så bra at du har lagt ut oppskrifta, kanskje jeg prøver selv en dag!
    Heldig som har så nydelig en kjøkkengutt! :)

    Lykke til i morgen! :)

    SvarSlett
  2. Kakene så deilige ut, håper det er noen igjen til vi kommer på besøk!!

    SvarSlett