mandag 24. januar 2011

Jeg har fått tilbake

den gamle jobben min. Eller det gamle vikariatet mitt bør jeg vel si. Det kom som en stor og gledelig overraskelse skal jeg si dere.

Jeg hadde min siste permisjonsdag på torsdagen. Altså 20. Januar. Torsdagsmorgen ringer min tidligere sjef og sier at de har bruk for litt hjelp i noen måneder. Helt til 1. April. Det klaffer så utrolig perfekt, for fra den datoen er pappapermisjonen ferdig og ingen barnehage til Kristin så jeg må være hjemme. Fra da til august, da er vi heldigvis garantert plass. Så da slipper jeg å tenke på å måtte ta permisjon fra en jobb som helt fersk arbeidstaker eventuelt måtte slutte. Hvis jeg slutter har jeg ikke krav på noe fra NAV, ei heller hvis jeg tar permisjon.

Snakk om flaks da gitt! Jeg elsket å jobbe hos Vital og det er jo faktisk nesten to år siden jeg sluttet. Det er en herlig og fleksibel jobb. Dessuten jobber en av de tøffeste damene i verden der. Jeg gleder meg til å rocke med henne igjen!

Så på onsdag starter jeg! Da skal brukeren min og jeg være innplantet i systemet. I morgen skal jeg skrive kontrakt med Adecco.

Ellers så har jeg begynt, og snart fullført, trafikalt grunnkurs. Mangler bare en mørkekjøringsdemonstrasjon som jeg skal ta på torsdag. Jeg har lest "Veien til førerkortet" en gang, men tror jeg skal sette meg litt mer inn i den igjen. Tar en del tester på nett og jeg blir jo bedre, heldigvis.

Alt bra med barna. Kristin er oppe på alle fire og prøver nå å reise seg opp. Hun oppdager nye ting stadig vekk og er stort sett en smilende sol dagen lang. Enklere baby skal du lete lenge etter.

Viktor er jo en racer. Han prater så mye! Nye ord hver dag. Og han setter dem sammen. "Se på Timmytid" "Natta mamma" "Få en nuss" "Tegne pus og brom" Også synger han. Jeg ler meg halvt hjel når vi synger nattasanger for han synger med. Og det er så søtt å høre på.

Nei, nå skal jeg titte litt på Unge Mødre og kose meg med lapper og Pepsi Max. Slankinga går greit. Ikke mye ned denne måneden, mye på grunn av litt stress tror jeg. Reagerer en del på det. Men men.

Hejdå!

2 kommentarer: