mandag 20. desember 2010

Titter raskt innom

Vi er midt i juleplanlegging og førjulskos. Blir ikke mye tid til blogging da.

Føler fortsatt jeg har alt under kontroll. Det vil egentlig tiden vise. Det er jo tross alt første gangen jeg steller i stand jul for min lille familie. Har allerede fått oppskrift på god stuffing av svigermor. Jeg må få detaljene på den gode sausen til mamma. Og Waldorfsalaten. Den kan jeg i grunn lage på lillejulaften.

Har akkurat laget en porsjon med Vaniljefudge myke karameller. Med lav karbohydratinnhold, så klart! Blir spennende å se om jeg fikk det til. Står til avkjøling nå.
I morgen skal jeg prøve å lage en lavkarbo-versjon av Smash.

Jeg får gå å sjekke karamellene mine. Og lage ferdig matpakken til Viktor.

Går veldig bra med ungene forresten. Kristin er litt syk. Hostete, men ikke noe mer. Hun fikk en liten tann før helga. Et pitte lite riskorn som stikker fram nede i munnen hennes. Så skjønn! Også åler hun seg framover, så nå må vi bruke trappegrinda for henne også.

Og ja, Viktor har fått storseng og sover der for andre gang i natt. Han synes det var SÅ moro. Det er nemlig to sauer på sengen. Også fikk han nytt sengesett, nemlig Mumi. Så nå roper han MUUUUMI hver gang han går inn på rommet sitt.

Oi, ble litt oppdateringer allikevel. Bilder får komme senere.

Shallabai!

2 kommentarer:

 1. Blir spennende å feire jul i huset ! Kommer noen av foreldrene deres? :)

  Oppskrifter av smash og vanila fugde må legges ut :D Og søkte jo selvfølgelig opp sengen til Viktor på Ikea- så fin den var ! =) Sauene var jo bare så herlige !

  Er nok stor stas med storguttseng =D

  Masse god jul til deg, Magnus, pris Viktor og prinsessa Kristin ! =)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, søte deg! :D

  Nei, ingen. Bare oss fire på julaften. Prøve å ha en litt rolig og stressfri jul i år. :)

  Sengen er kjempesøt :D Det går veldig bra å sove i storguttsengen også.

  Ser du sliter med oppgaver nå i disse juletider :S Heldigvis bare en vanskelig en som skulle leveres i dag, så vidt jeg forstod? Håper den gikk bra :)

  GOD JUL til deg og dine, vennen!

  SvarSlett