mandag 15. februar 2010

*gjesp*

Jaja, det er ingen hemmelighet at min kjære sønn har vært en liten natterangler i det siste.

Han har sovet greit til sånn rundt 01.00. Da våkner han. Gjerne med et smil og i topp humør. Han står å hopper og gliser når jeg kommer tassende inn i min koma-tilstand. Jeg verken hopper eller gliser........

Og da har vi det gående i alt fra èn time til tre timer. Jeg legger han ned, stryker og natta. Går inn å legger meg i den varme, gode senga mi og håper på det beste. Men han er oppe å hopper før jeg får sukk for meg. Lar han holde på litt til han begynner å sutre og sture. Da er det på`n igjen og sånn går no nettern....

Det fine er at når han først sover rundt klokka 03.00 så sover han gjerne til rundt 08.00. MEN, jeg foretrekker mye heller å få en hel natt sammenhengende søvn og stå opp tidlig. Å få søvnen oppstykket på den måten er ikke særlig givende føler jeg.

I natt sov han hele natta fram til 05.45. Nuvel, litt i tidligste laget, men helt greit! Litt kos og lek i senga vår før pappaen skiftet og stelte han. Jeg dro opp liket mitt like etterpå og fikk matet morgenfuglen vår.

Litt trøtt her jeg sitter nå, men snart er det jo på tide med en liten dupp. Det blir godt for oss begge!

4 kommentarer:

 1. Same problem, different baby... Såååå lei av å ikke få sove hele natta nå. Jeg er oppe så mye at jeg noen gang ikke vet om jeg er våken eller sover. Er like overrasket hver gang jeg finner Loke i senga mi. Om han har grått eller ikke, aner jeg ikke.... Men jo, det må han ha gjort...

  Men utrolig nok....i natt var jeg oppe bare en gang (tror jeg) og så sov han til rundt 6. Da ble det melk på glunten og litt soving til... Jøss! Please, la det være en fase! ;)

  SvarSlett
 2. Ja, la det være en fase!

  Og en bønn til Viktor: Lær deg å sove gjennom natta før minstesnuppa kommer... Værsåsnill?

  SvarSlett
 3. Fasen vår har vart så altfor lenge nå.. *bah* Inatt var både lillemor og storesøster så altfor våkne mellom 04.30 og 05.30. Helt håpløst. Trodde Frida skulle begynne å sove mer etter at vi sluttet med nattpuppen, men den gang ei. Denne jenta gir seg ikke uten kamp! Meeen, om sånn 5-10 år, så er det vel glemt..

  SvarSlett
 4. Æsj, ja det er ikke moro. Jeg er heeelt kake når han tuller sånn på natta. Noen ganger henter jeg han bare, for han sover godt i senga vår. MEN DET ER IKKE DER HAN SKAL SOVE!!!

  Ja, hah! Om 5 - 10 år ja... Hurra.

  SvarSlett