fredag 12. februar 2010

For en helg dette blir!

Med tanke på at på søndag er det Valentinsdag, morsdag og fastelaven så er jo dette en helg med mange muligheter for litt ekstra kos.

Viktor skal sove hos mormor og morfaren sin i morgen. Det blir hans første "sleep over" og det skal være sagt at hu mor (les: meg) gruer seg pittelitt. Ikke for at han er borte, men for at han skal savne oss. Men jeg er nok ikke den første mammaen som føler det sånn.

Mamma og pappa både gleder seg og gruer seg til å ha han over. Mamma kommer antagelig ikke til å sove noe i det hele tatt. Bare ligge å høre etter om ungen puster. he-he! Blir vel lettere for dem etterhvert også.

Magnus og jeg skal utnytte dagen og kvelden godt. Først skal vi på en romantisk Valentinesmiddag på Frati. Så skal vi på kino å se Avatar i 3D. Vi gleder oss vilt til å bare være oss to. Og ikke minst å sove hele natta gjennom uten en liten smurf som vekker oss. Den støyten får mamma og pappa ta, tjohei!

Og ikke nok med middag og kino..... Det er jo tross alt min første morsdag som mamma så jeg skal ærlig innrømme at jeg forventer et kort eller en tegning den dagen. Men jeg tror jaggu Magnus har vært å shoppet noe jeg! For da jeg stakk hodet innom datarommet så skvatt han til og kastet dyna over noe som jeg ikke skulle se..... Spennende!

Oppdaterer på søndag!

Ha en flott helg folkens.

3 kommentarer:

 1. Åå,så deilig med barnefri da :) vi har også barnefri i morgen kveld (ikke over natten da),slik at vi får gått på kino og ut å spise :) deilig det :)

  hehe,husker de første gangene mamma passet Teo over natten også - hun sov ingenting. Bare hørte etter om han pustet. Nå som han har blitt såpass stor derimot sover dem begge myye bedre, heldigvis :)

  ha en strålende helg :)

  SvarSlett
 2. Åååå...nyt kvelden og natta. Det blir nok ikke mange av de...hehe. ;)

  Har hatt Loke på flere overnattinger hos besteforeldrene, og det er så deilig å få sove hele natta igjennom. Og til opplysning, så er bare gjensynsgleden dagen etter verdt de timene borte fra han! Bare vent til Viktor ser dere igjen på søndag, så skjønner du hva jeg mener... :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Så deilig! Kos dere kjempe masse! Dere fortener litt "bare dere to tid" også!

  Gled deg masse til Avatar! Kjempe gøy! :)

  SvarSlett