fredag 31. oktober 2014

Siste dag i oktober og innflyttingshelg

Tjohei! Da er det gått 7 uker siden vi flyttet ut av huset vårt og inn i et leid hus. Og nå er badene våre tilnærmet ferdige. Mangler bare tak og litt møbler og sånn, men det ordner vi i helga.

Endelig. Jeg har vært alenemor i disse ukene. Magnus har jobbet i huset etter jobb, kun innom for en matbit. Jeg gleder meg veldig til å endelig kunne gå utafor husets fire vegger etter barnas leggetid.

Magnus gleder seg til å slappe av i sofaen. Han har stått på som en gal, men jaggu blir det bra. To nye bad, rør og avløp nytt, alle gangene våre er fornyet og vi har isolert over en lav sko. Det må bare bli bra!

I dag er det jo Halloween. Vi går ikke rundt ennå, men tenker det blir neste år. Ungene kledde seg ut her hjemme og delte ut godis til alle barna som ringte på. De synes det var storstas. Kristin skjønte ikke helt dette med at man skal kle seg skummelt, så hun var Dronning Elsa fra Frost-filmen. Viktor var derimot et skjelett. Skumle saker!

Nå sover alle tre og jeg har tømt kjøkkenet og vasket alle skap og skuffer. Har begynt på badet også. Så i morgen flytter vi hjem. Hurra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar