mandag 13. oktober 2014

Oppdatering på det meste egentlig

Det er midten av oktober. Bak oss har vi en varm og flott sommer og en, så langt, varm og flott høst også. Begynner å bli kaldere og våtere og bladene har fine farger.

Fra begynnelsen av september har vi bodd en annen plass enn i hjemmet vårt. Nå leier vi et hus for to måneder. Huset er ikke langt unna der vi bor heldigvis. Grunnen til dette er at vi driver med en omfattende renovering i huset vårt. Vi får nye rør og avløp, nye, større bad, utskifting av vinduer og dører, og oppussing av gang nede og oppe. Hvorfor i huleste gjør dere det nå? Med en liten baby i hus?
Joa.. Vi fikk en vannlekkasje på badet i 2. etasje. Den rant ned til badet i 1.etasje og videre ned til kjelleren. Hurra...

Så det ble tatt opp lån og i september startet arbeiderne. Magnus tar gangene selv og det elektriske, så han ser vi bare til middag stort sett.

Nå gleder vi oss til å komme hjem. Det er et veldig fint hus vi leier. Men det er ikke vårt. Også gleder vi oss selvsagt til å se de to nye badene våre! Jippi!

Med Ulrik går det veldig bra. Etter de første 8 ukene ble han en veldig enkel baby. Sovner lett av seg selv i senga si. Får mat en gang mellom kl 23 og 01 og sover videre til rundt kl. 7. Han er så blid og glad den ungen. Og alle kontroller viser at hjertet fungerer som det skal og han utvikler som han skal.

Viktor og Kristin koser seg i barnehagen på dagtid. Og har så mye energi at jeg er rent misunnelig. Hva med å dele litt?

Om litt over en måned begynner jeg å jobbe 60%. Da skal Magnus være hjemme tre dager i uken og jeg to. Det blir godt å jobbe litt igjen. Jeg liker å jobbe.

Litt bilder fra den siste tiden. Alltid koselig å se tilbake på det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar