lørdag 11. februar 2012

Morsdag i morgen ++ skriblerier

Min tredje morsdag. Det blir kake i sengen og du kan tro det er noen som gleder seg. Ja, ikke bare mor. Nei, mitt eldste avkom er i hundre. Spise kake! Tidlig om mårran! I senga til mamma og pappa! Han kan nesten ikke tro det er sant.

Minsteknappen skjønner vel ikke helt hva det er som skjer. Hun henger bare med på lasset og gjør som storebror. Som vanlig.

Jeg trooor jeg får noen fine kort også. Pappaen arrangerte tegnekonkurranse her i morgest. De prøvde å være stille, men det er ikke så lett med ei lita ei som skal proklamere høyest mulig hva hun gjør - til enhver tid. Sånn er det når ordene begynner å settes sammen til små setninger. Gøy å prøve litt.

Viktor blir litt sint på henne. Hun klarer ikke si Viktor skikkelig. Så når hun roper på han så blir det som regel `Vikoooon`. Da får hun strengt beskjed om at han heter Storgutt-Viktor! Ikke Vikon! Vi prøver å fortelle han at hun ikke helt klarer å si Viktor korrekt ennå, men han fortsetter å korrigere henne. Jauda, blir vel folk av dem også.

Sånn ellers med oss så går det bra. Vi jobber, leverer og henter i barnehagen, mikser sammen noe føde iløpet av dagen, leker, rydder/vasker en gang i blant og legger unger. Og noen dager så blir det litt trening også. Det er hverdagen vår. Det er høyt tempo, det er slitsomt og herlig på samme tid, vi ler, vi er frustrerte, vi sovner på sofaen til tider, vi glemmer alt om sunt matinntak noen ganger, vi ruller blant hybelkaniner (de eneste husdyrene våre) og vi trives. Vi trives faktisk veldig godt.

Så er det det med forholdet også da. Det må pleies det også. Vi er begge heldigvis veldig klare over overskuddsenergi er det lite av, så forventningene er deretter. Og allikevel prøver vi å være flinke til å sende en sms med koselig innhold iløpet av dagen. Sånt gjør godt. En sjelden gang bruker vi besteforeldre sånn at vi får tatt oss en kveld utenfor huset også. Da blir det som regel kino og middag på en restaurant. Det er koselig og vi lever lenge på det.

Oi, det ble litt av en innlegg. Og nå ser det ut til at Tooji blir å representere oss i Eurovision. Søt gutt. Og helt rett at han vinner. Han hadde litt show, og det liker jeg.

Barnehagebilde av barna. Begge var superskeptiske, noe som ikke er så rart. De er begge født morske ;o)

2 kommentarer:

  1. Ut i frå innlegget her, virka det som om vi ikkje e dei einaste her i verda, som vil ha fleire tima i døgnet;)

    SvarSlett
  2. Det hadde gjort SÅ mye det! Tenk, bare to timer ekstra. Kunne brukt ene timen til å gjøre husarbeid og gjøre klart til neste dag, den siste timen til hva man ønsker!

    :D

    Gratulerer med morsdagen, Elisabeth Ingeborg :)

    SvarSlett