mandag 18. april 2011

Dårlig blogger

Ja, det er jeg. Jeg har ikke vært innom for å prøve å oppdatere en gang. Så, dårlig blogger.

I dag er gutten min 2 år! To år siden vi fikk den vakre, lille skatten vår inn i livet vårt. To år siden livet vårt ble snudd opp ned og bekymringene, gledene, lykken, redslene og hundre andre følelser ble en del av hverdagen vår. Jeg har aldri ledd så mye som etter jeg fikk barn. Men jeg har heller aldri vært så bekymret.Vi feiret dagen hans med brask og bram i går. Han fikk sikkert hundretusenmillioner gaver! En stor traktor, my first laptop, Timmy-leke, traktorer og biler i flere fasonger og størrelser, caps, puslespill, Mikke Mus-leke, Elias-leke, en bukse, en genser, penger, lego....... Du kan tro Viktor var i hundre i går. Med en nydelig Timmy-kake (Takk, Lene!) og "muffis" så ble dagen komplett. At besteforeldrene fra Oslo kom å feiret med han var også storstas.

I dag sluttet vi med smokk også. Jeg forklarte at vi sender smokkene til Julenissen for at nå var han så stor gutt at han ikke trenger smokk lenger. Bare babyer som Kristin som trenger smokk. Han godtok det, småfurta pittelitt, men sovna uten. Nå kan vi håpe på et like godt resultat i morgen kveld.Kristin blir ett helt år neste måned. Nå krabber hun i racerfart, reiser seg opp uten støtte og er like blid og herlig som hun alltid har vært. Hun skal i begynne i barnehagen (samme som Viktor går i) til høsten. Nå er hun hos dagmamma på dagtid. Noe som går helt supert!Magnus har fått seg ny jobb. Service engineer i Siemens. Hurra! Han er i startfasen av opplæringen og det er mye nytt å lære seg. Jeg tror han synes det er veldig spennende og jeg vet han kommer til å bli den beste service engineer`en de noen gang har hatt der.

Jeg jobber fortsatt hos Vital, dog med litt andre arbeidsoppgaver. Trives veldig godt. Men jeg målet er fortsatt å få fast stilling så jeg søker jobber.

Jeg har også begynt kjøretimer. Har hatt tre dobbeltimer nå. De to første gikk greit. Jeg var nervøs, men vi kjørte bare rundt på Tyholt hvor det er 30 k/t. Men på den siste timen så tok trafikklæreren med meg ut i trafikken og jeg synes det gikk skikkelig ræva! Jeg følte meg som en regelrett dust som ikke fikk til verken giring, clutching, svinging, bremsing eller plassering. Begynte nesten å grine etter timen, jeg var så sliten. Hadde lyst å bare gi opp hele greia. Men Magnus kunne fortelle at han hadde det helt likt og at det helt sikkert er andre der ute som har hatt timer hvor de følte at alt gikk galt. Jeg håper det går bedre neste gang. Gruer meg.

Phu.. Tidenes oppdatering.Påskeaften skal Lise og jeg på husmorferie. Et døgn på Spahotellet Britannia med leireinnpakking, basseng, velværerom, shopping, vin, middag på fin restaurant og muligens en liten tur på byen.... Jeg gleder meg helt vilt til å kunne sove ut.... Ja, rett og slett til å sove ut. Blir herlig!

På bilde over var jeg sminket og klar for 90-tallsfest. Hoho! Lekkert! Forøvrig så stinka det muggost av hele organiseringa til We Love The 90`s.....

Nei nå får jeg hoppe i seng. Noen av dere har kanskje påskeferie. Det gjelder ikke meg. Jeg skal jobbe helt til onsdagen. Da først skal jeg nyte påsken med familien min.

Happy easter!

1 kommentar:

  1. ååå...før nån fine bilda av skattan dine :) vært artig å treffes en dag :P

    klem fra mæ

    SvarSlett