onsdag 7. oktober 2009

Vaksinasjonsdag

I dag er en dårlig dag. I alle fall så langt.

Viktor tuller fortsatt mye på natta. På to døgn har jeg fått 8 timer søvn tilsammen. Det er ikke nok, kjenner jeg. Hvert fiber i kroppen skriker etter mer søvn og hvile.

Jeg kan ikke skjønne at Viktor er så oppegående! Han burde jo strengt tatt trengt mer søvn enn meg?

Vi var på kontroll i dag. Gutten legger på seg masse. Arvingen er herved 8410 gram og 70 cm! Hodet er 45 cm bredt. Helsesøster ble svært overrasket over hvor aktiv han er. Hun fortalte helsesøsterstudenten sin at det er ikke ofte man ser en så aktiv unge på 5 1/2 mnd.

Han fikk de grufulle sprøytene. Og i dag gråt til og med jeg! Det var helt grusomt å se den 3 cm lange nåla ble stukket helt inn i det 3 1/2 cm tykke låret til gutten min. 2 ganger! Jeg kunne se smerten i øynene hans før han hylte og gråt omhverandre. Huff. Jeg er så glad det er et halvt år til neste gang. Da skal forresten Magnus være med!

I går kveld kjempet Viktor mot søvnen. Eller det vil si, VI kjempet for at han ikke skulle sovne for tidlig.

Den kampen tapte vi.

Og til slutt tapte Magnus kampen mot søvnen også. Den skjønne lille familien min!

Hadde en liten fotoshoot at Viktor i bare bleia i går kveld. Han sitter så pent i sofaen ved siden av meg.
Sprøytene har gjort sønnen min litt sutrete og dårlig form, så jeg må underholde og prøve å muntre opp litt her. Kjenner jeg gleder meg til Magnus kommer hjem så jeg får lagt meg nedpå litt.

Igjen, ALL ære til aleneforeldre!

3 kommentarer:

 1. Han er sånn en storsjarmør!!!
  Nydelig smil :)

  SvarSlett
 2. Fin og blid gutt i bare bleia!!

  SvarSlett
 3. Nydelige Viktor!! <3
  Forstår godt det var vanskelig med vaksinene, gruer meg til det er vår tur til å begynne med det!! Tror nok Kristian må være med på helsestasjonen da *sukk*

  Veldig leit å lese om sovevanskene dere sliter med. Håper det er bare for en kort periode og at Viktor snart kan la sine herlige foreldre få seg litt søvn :o)

  SvarSlett