mandag 5. oktober 2009

Mandag schmandag

Ny uke, nye muligheter, er det ikke noe sånt det heter? Anyways... Startet dagen i dag med Mor&Barn-trening, noe som var moro for både Viktor og meg. Han synes det er hysterisk morsomt å se på alle mødrene som hopper opp og ned på stepkassa. Da ler han så høyt at han overdøver musikken.

Ellers så var vi innom apoteket å kjøpte saltvannsdråper. Den lille nesa hans tetter seg litt noen ganger, og det er ikke bare lite irriterende tror jeg. Så nå er vi klar til å ta opp kampen mot snørra!

På onsdagen er det vaksinedag. Han gråt pittelitt sist gang sprøytene ble satt, men han ble ikke noe dårlig. Håper det går like greit denne gangen.

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så var jeg ekstra trøtt og det hadde sine naturlige årsaker. Det jeg ikke nevnte var at den naturlige årsaken heter Viktor. Han har begynt å ha noen våkenperioder midt på natta og jeg blir helt slått ut av det. I dag måtte jeg faktisk ta meg en dupp sammen med han. Håper ikke denne fasen skal vare særlig lenge.

Men, jeg klarer ikke blir sint på dette trynet da.


Nå skal jeg lage meg en kopp jålekaffe (les: latte) og kose meg under ullteppet. Høsten har virkelig kommet for fullt!

Ha en strålende kveld!

2 kommentarer:

 1. Disse gutta våre hermer sånn etter hverandre! Sliter den ene med å sove, så sliter jaggu den andre også :P Heldigvis ser det ut til at trenden snur her, så vi satser på det hos dere også :)

  Flink du er som har vært på trening!

  Stor klem!


  Ps, nice body, Viktor :)

  SvarSlett
 2. Ja, de er herlig samstemte ja! :D

  Det er så bra at B har begynt å være "snill" på natta. Enn at det skulle være så enkelt som temperaturen hans da?

  Stor klem tilbake!

  SvarSlett