onsdag 20. oktober 2010

Svigerfar/farfar/pappa

sover mye, selvfølgelig. Men svigermor kunne fortelle at han sa han følte seg i relativt god form etter den lange operasjonen. HURRA!

Nå er det vel et par uker på sykehus. Slappe av og komme seg.

Vi sender klemmer og positive tanker nedover til deg, Erik!

tirsdag 19. oktober 2010

Vi venter på oppdateringer

angående farfaren til barna. Vi vet at operasjonen var lang. 11 timer lang. Vi vet også at han puster selv nå, og det er jo supert! Håper svigermor ringer snart. Håper jo han våknet.

Ellers kan jeg fortelle at Viktor er syk. En skikkelig febergutt. Andre dagen han er borte fra barnehagen i dag. Og det er like greit.
Han leker et kvarter, så slappe av på fanget i en time. Veldig uvant med en rolig unge.
Gutten er stadig vekk oppi 39,5 varmegrader. Det er for varmt. Prøver å få ned temperaturen som best vi kan. I begynnelsen fungerte ikke Pinexen. Men nå har jeg kjøpt Paracet og de ser ut til å fungere en stakket stund.
Han spiser ikke noe særlig og sover ikke så mye heller. Drikker heldigvis en god del.

Vi er slitne alle mann.

lørdag 16. oktober 2010

Vi ønsker verdens beste farfar

masse masse lykke til med operasjonen på mandag. Vi håper og tror at alt går som smurt og at du er oppe å går igjen etter kort tid!

Husk at vi er veldig glade i deg. Alle som en. Mange klemmer, susser, musser og koser sendes fra barnebarna dine, sønnen din og meg!






tirsdag 5. oktober 2010

Hei hå, hei hå!

En ny uke er godt i gang allerede. Kristin og jeg har hatt planer om å gå turer hver dag, men det har seriøst vært så mye vind at jeg var redd vi ikke kom oss helskinnet gjennom turen. Så da droppet vi det.

Forrige helg var Lise og jeg på bytur. Med alkohyler innabords. Og vi.... kosa oss. Og... Nei, la resten ligge. he he he!

Denne helga kommer farmora og farfaren til småtrolla. Svigerfar har kreft. På flere plasser. De har operert ut en god del, men om et par uker gjenstår den største operasjonen. Så nå gleder vi oss til å tilbringe tid med besteforeldrene og bare kose oss i helga. Også krysser vi fingrene for at alt går som smurt med operasjonen og at Erik blir og forblir kreftfri!

Legger med et par bilder av ungene som koser seg med mormor og morfar.