fredag 17. august 2012

Spennende ting skjer

Vi har bestemt oss for å finne et større hus! Wow! Hvem hadde trodd det? Ikke jeg i alle fall.

Greia er at vi er kjempefonøyde med det huset vi har. Vi er fornøyde med nabolaget, skolen ungene sogner til osv. Men huset er litt lite for oss fire. Det er bare akkurat plass til oss. Når svigerforeldrene mine kommer på besøk så må de sove på stua. Det hadde vært mye bedre for dem om de fikk sitt eget rom. Og lets face it, rommet til Viktor er greit akkurat nå når han er så liten. Men på et tidspunkt vil han ha større plass til å ha venner på besøk osv. Det samme gjelder Kristin.

Derfor har vi bestemt oss for å selge det nesten helt nye huset vårt til fordel for et eldre, men større hus. I den ideelle verden hadde det blitt et hus med kjellerstue eller loftstue. Da kunne ungene og vennene deres disponere den når de blir eldre. Og som lekerom nå.

Vi har ikke kommet så veldig langt i prosessen. Vi har alt i orden i banken så vi vet hva vi kan kjøpe for. Og fått innvilget mellomfinansiering. Ellers var jeg på en visning på mandag på et helt nydelig hus, men det ble for dyrt og det gikk over 500 000 over takst!

Det skal sies, det er IKKE lett å finne noe i dag. Du kan se på et hus, finne ut at du kan være med på budrunden et lite stykke opp men det ser ut som alle hus går mye over takst. Det er ville tilstander. Greit når vi skal selge, ikke så greit når vi skal kjøpe.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar