torsdag 1. mars 2012

Vårens første dag

1. mars. Den første vårdagen. Det har vært regn og plussgrader ei lita uka nå, så heldigvis kan man se antydning til både asfalt og gress til og med her på Tiller. I kveld ble det kaldere and guess what? Det snør. Selvfølgelig snør det. Det snør fordi det gjør meg skuffet og sint. Det snør fordi det er mer logiskt her i Trondheim enn at det ikke snør 1. mars. Hva gjør jeg med det? Jo, jeg sutrer på bloggen og facebook som om det hjelper.

Vi har funnet ut hva vi gjør i påskeferien. Vi hopper på et fly og reiser til besteforeldrene i Oslo. Det blir koselig. Det er litt lettere å reise nå når ungene er blitt eldre. Og fly er jo alltid spennende :o)

Mormora har klipt Viktor og han ble så kjekk! Jeg skulle ta et bilde av han i dag, men rakk det ikke før han var i seng. Så jeg får prøve igjen i morgen.

I morgen. Fredag. Deilig! Helgene har blitt hellige etter man fikk unger og jobber 100 %. Burde vel strengt tatt tatt en skikkelig rundvask, men ser vel for meg at det blir lite av det. Mest kos :o) Skal være alene med ungene i helga også.

Viktor venter også på sola.

2 kommentarer:

  1. Typisk at dere reiser nedover når vi reiser oppover.

    Kos dere :)

    Merete

    SvarSlett
  2. Æsj ja. Typisk! Dere skal til Hitra?

    SvarSlett