mandag 15. november 2010

Oi, jeg hadde visst en bloggpause jeg!

Og det var litt godt. Jeg har vært ganske opptatt i det siste. Prøvd ut en ny livsstil faktisk. Men mer om det etterhvert.

Barna ja. De vokser! Viktor er nå 1 1/2 år og er storgutt. Han har begynt å si en del ord. Og hermer gjerne etter oss. Så nå er det definitivt slutt på banningen. (Mer rettet mot Magnus enn meg...) Men ord han liker å si ofte er: Sko, kake, bil, drue, hus, bamse, baill, baby, søsse (søster), smokke og drikke.
Ellers så har både Kristin og han fått øyekatarr. Så det behandles med krem/dråper to ganger om dagen. Kan ikke si at det er favorittgreia mi akkurat. Men det må gjøres. De er også litt hostete og snørrete. Men det hører vel med til vinteren.

Kristin er 5 1/2 mnd nå. Og hun ruller og ruller rundt på gulvet. Snart må vi begynne å bruke grinda for henne også. Jeg kan legge henne fra meg på gym-matta og to minutter senere er hun midt på gulvet. Så det skjer ting på den fronten også.

Svigerfar er innlagt på sykehuset igjen. Han fikk infeksjon og må ha antibiotika en stund. Forhåpentligvis blir han sendt hjem iløpet av uka her. Vi krysser fingrene.

Så, den nye livsstilen/kuren vår ja. Det var godt øyensynlig for de aller fleste at både Magnus og jeg har lagt på oss en god del de siste årene. Mine kilo kan jo forklares med to tette svangerskap, men jeg kan love dere at det er ikke bare det. Jeg er et sukker-monster. Elsker kaker, kjeks og godis.

Men det måtte bli en slutt på det. For en måned siden begynte vi på noe som heter Ketolysekuren. Kort fortalt så kutter vi ut karbohydrater. Det vil si ingen sukker, brød, pasta, ris og poteter. Men vi spiser mer proteiner og fett. Absolutt helt motsatt fra det vi har lært på skolen og ellers.

Vi var skeptiske i begynnelsen. Skulle vi virkelig spise to egg og tre baconskiver til frokost? Og pøse på med ost på de gratinerte grønnsakene og masse fet saus på biffen? Kan man bli slank av det?

Nå har det som sagt gått en måned og Magnus har gått ned 6 kg og jeg 7 kg. Så vi er veldig fornøyde. Ikke en eneste dag sulter vi oss. Spiser når vi er sultne og spiser oss passe mett.

Klart vi savner sjokoladen en gang i blant, men formen vår er så mye bedre uten! Vi har begge bedre energi, vi sover mye bedre og hud og hår er mye finere. Magnus har til og med sluttet å snorke.

Så dette er veien vi skal gå fram til målet vårt. Deretter blir det en lavkarbo-livsstil.

Jeg slenger med et par bilder av de nydelige barna våre.

En megaoppdatering fra meg i kveld! Men det er sånn det skal være etter en liten pause, sant?

Ha en flott kveld!

10 kommentarer:

 1. 6 og 7 kg, å dævven døtte, kjempe bra!: D
  stolt av dokk goe naboan ;)
  fine bilda av småttisan også!
  hilsen mon

  SvarSlett
 2. Takk, Mon! Babyn te andre nabon kom på fredagen. Så no vente vi bare på dokkers prinsa :D

  SvarSlett
 3. ketolyse er topp! :D
  så herlige barn <3

  SvarSlett
 4. utrolig flink e dokker.

  SvarSlett
 5. Håper svigerfaren din blir bedre snart ! =)

  og jøsses så lik Kristin har blitt på Viktor ! :) Kjempe herlige begge to ! =)

  Og gratulerer med så mye vekttap ! Kor mange kilo har dere tenkt å gå ned hver ca? =) Holder på med vektnedgang her i gården og, men gjere det på meir tradisjonelt vis, og her går det SAKTE ! Har maange kilo igjen, så kanskje eg og skal begynne på den kuren =) Men da vil eg gjerne at du skal legge ut tips her ang hva dikka lager til middag og sånn :) Men da blir planen min å gå på den kuren, og legge litt og litt over til karbohydrater igjen, samtidig som en trenger masse utenom ! =)

  SvarSlett
 6. Takk Elise :)

  Jeg skal ned 20 kg og Magnus ned ca 30. :)

  Hvis du vil begynne på kuren så anbefaler jeg deg å lese boken først. Den er en slags bibel og bør leses før man starter :) Slank med ketolyse av Dr. Torkil P. Andersen. Du finner den på ketolyse.no

  :)

  SvarSlett
 7. Buksene er ferdige! Sendte pm på bv i går med bilder osv:)

  SvarSlett
 8. Åh! Skal stikke innom nå :)

  SvarSlett
 9. Wow, så utrolig flinke dere har vært da!
  Skulle gjerne klart det samme, men viljestyrken er det værre med!

  Barna dine er fantastisk nydelige :o)

  Ha en fin kveld.

  Klem

  SvarSlett
 10. Tusen takk, Vibeke!

  Du ser jo så bra ut at jeg kan ikke tenke meg at du har et gram for mye engang! Og har du det så kler du grammet perfekt ;)

  Klem til deg

  SvarSlett