tirsdag 5. oktober 2010

Hei hå, hei hå!

En ny uke er godt i gang allerede. Kristin og jeg har hatt planer om å gå turer hver dag, men det har seriøst vært så mye vind at jeg var redd vi ikke kom oss helskinnet gjennom turen. Så da droppet vi det.

Forrige helg var Lise og jeg på bytur. Med alkohyler innabords. Og vi.... kosa oss. Og... Nei, la resten ligge. he he he!

Denne helga kommer farmora og farfaren til småtrolla. Svigerfar har kreft. På flere plasser. De har operert ut en god del, men om et par uker gjenstår den største operasjonen. Så nå gleder vi oss til å tilbringe tid med besteforeldrene og bare kose oss i helga. Også krysser vi fingrene for at alt går som smurt med operasjonen og at Erik blir og forblir kreftfri!

Legger med et par bilder av ungene som koser seg med mormor og morfar.2 kommentarer:

  1. Hihi, så fine bilda:D

    Å ja, vi lar resten forbli mellom oss:P hæhæhæ flire leng og godt av den byturen ass;) Leng te neste gang. eller håper kansje vi får til en liiiiiiten en til før æ må avstå fra alkohyler ei stund:S ska bli hardt, haha

    Håper dokker får nån fine daga og kose dokker masse med svigers. Hadd jammen mæ glemt at det hva høst ferie og ingen barnehage fra torsdag.

    SvarSlett
  2. Håper dere får kost dere masse i helgen, og at svigerfaren din blir frisk ! Krysser alle fingrer og tær! =)

    SvarSlett