tirsdag 27. april 2010

I helgen ble jeg plutselig høygravid

og det må dokumenteres med et bilde. Stor nå ja!I dag har Viktor og jeg vært i byen å møtt Yvonne og Hans. Hans er bare 5 mnd og det var så godt å holde i en baby igjen! En som bare stirret ut i lufta og var fornøyd med det. Hihi! Blir nok litt godt med liten baby i hus igjen tror jeg.

Viktor er snørrete. Finnes det egentlig noe verre enn en snørrete unge? Ikke kan han snyte seg, ikke får han til å puste med nesa, ikke klarer han å sove når han må puste med munnen (der skal jo smokken), saltvannspray i nesa er bare humbug.... Jeg tror vi har brukt fem pakker med Kleenex bare de to siste dagene. Han er i fin form ellers, så håper snørr-perioden er siste rest av forkjølelsen.

Det er merkelig, for jeg har alltid hatt litt angst for snørr. Det er jo så ekkelt. Men nå gjør det meg ingenting å tørke vekk elvetallet som stadigvekk er å finne over leppa hans. Eller fjerne snørrboblene i hui og hast før han tar dem vekk selv med hånda og kliner dem på meg, gulvet, veggen eller noen annen upassende plass. Sånn er det å være mamma!

Legger ved et bilde fra fredagen. Her er Viktor, Jørgen og Bernhard ute på lille-verandaen og koser seg. 1åringene våre!


I kveld er det True Blood! Jippi! Og jeg har tatt opp The Big Bang Theory fra i går, så TV-kveld - here I come!

Kjøpte meg forresten en parfyme i dag. En som het Amore-Amore. Luktet veldig sommerlig og friskt. Gleder meg til å bruke den. Kan ikke huske sist jeg brukte parfyme.

Å ja. Jeg har ikke akkurat giddi å investert i en vårjakke i år. Jeg skal jo føde om noen uker, så jeg ser ikke helt poenget med å kjøpe en svær gravidjakke just nu. Men noe må jeg jo ha å slenge over meg på hustrige dager.
Så jeg tok like gjerne turen inn på H&M, avdeling Herrer, fant meg en enkel, grå hettegenser/jakke i str XXL (ja, eneste jeg kom inn i. Stor mage vet dere) til kroner 299. Det blir min vårjakke i år. Watch out for sexy mama on Tiller, sier jeg bare.

Ha en strålende kveld, alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Må ikke undervurder sexy effekten i Hennes og mauritz hettegenser fra herre avd:P hahah e på min 4 no, lite lekker smekker men akk så goood:D

    No snør de ut og greier, hurra.

    SvarSlett
  2. Hurra for høygravid! :)

    Å du vet, alt klær den smukke, så d e ingenting å stress me ;)

    SvarSlett