torsdag 24. februar 2011

I helga skal jeg prøve

å kjøre litt. Eller. Iallefall starte bilen.......

Ja, jeg er 24 år, snart 25, og har ikke lappen. Jeg har ikke en gang sittet bak rattet heller. På tide å gjøre noe med det. Det trafikale grunnkurset er ferdig så det er bare å sette i gang.

Men så var det disse pengene da. Det er ikke sånn at de vokser på trær, for å bruke et kjent utrykk. Også er spørsmålet om det er lurt å kjøpe en sånn pakke eller å kjøpe timer for hver gang?

Jeg har planer om å øvelseskjøre en god del, iallefall i helgene. Huff, jeg gruer meg. Ikke fordi jeg tror jeg blir en sånn dårlig sjåfør, men det er mange gæringer der ute. Og de har jeg ikke akkurat kontroll på.

Wish me luck!

mandag 21. februar 2011

Det må være lov

å kose seg litt på en helt alminnelig mandagskveld synes jeg.

Jeg inntar et par glass rødvin, serranoskinke og litt ost. Ser på tv og bare slapper av. Det gjør godt for en sliten sjel.

I dag hadde Kristin 9mndkontroll. Og den lille jenta vår vokser. Hun er nå 71 cm lang, 8385 gram og 44 cm rundt hodet. Fortsatt ganske lita, men også litt stor.



Ha en fin mandagskveld!

lørdag 19. februar 2011

Bildeoppdatering med kommentarer.

Et lite "stå her og smil pent da, Viktoooor"bilde.


Kristin er ikke alltid blid.


Ikke Viktor heller.....


Men de er veldig flinke til å hjelpe til!


Kristin prøver Viktor sine sko....


Barnetv-tid!



Selvutløser er så spennende så vi har sikkert hundre bilder av meg og han.



Sånn, da har vi oppdatert med litt bilder. Ha fortsatt en fin helg!

fredag 18. februar 2011

Fredagskos og helg.

I kveld skal jeg prøve å holde meg våken litt lengre enn vanlig. Jeg kjenner jeg er veldig fysen på noe godis. Gjerne ulovlig godis.

Det er vel på tide med en liten oppdatering på hvordan slankingen går, hvis noen er interesserte?

Magnus har gått ned 16 kg! Han er så flink og det vises veldig godt på han.
Selv har jeg gått ned 13,9 kg. Nesten 14 kg det. Det vises godt på meg det også. Hehe, skulle vel egentlig bare mangle.

Vi er blitt litt slappere i det siste. Sikkert fordi vi begynner å bli litt lei også er det ikke så krise lengre, nå som vi ikke er overvektige. Så det har blitt en god del sprekker. Men vi skal fortsette altså. Målet er fortsatt å komme inn i bunaden til 17. mai.

torsdag 17. februar 2011

Det hjelper lite at sola skinner

når det blåser sur vind ute altså. Gradestokken viser ikke mer enn -4, men jeg er sikker på at de effektive kuldegradene er -16! I sentrum er det isende kaldt og jeg står å hutrer mens jeg venter på bussen.

Jeg gleder meg noe helt vanvittig til våren og sommeren nå. Skal bli en fryd å bare kunne smette på seg et par sko og gå ut. Uten boblejakke, skjerf, votter, luer, vindbukse og vintersko.

Drømmer om grilling i på verandaen..... Marinerte kyllingfileter, marinert fisk av noe slag i folie, scampi, kjøtt, pølser.... Mens barna bader i bassenget eller løper rundt barbent i gresset. En kald øl eller litt hvitvin på mor og far..... Sol... Varme....







Nei, nå drømte jeg meg bort gitt. En liten titt ut av vinduet og jeg er tilbake til virkeligheten.

Mens vi venter på våren så får vi bare huske å kle oss godt, bruke isbrodder og gjøre det beste ut av vinteren.

onsdag 16. februar 2011

Working mama!

Oi, det er lenge siden jeg har blogget. Og det har sine grunner.

Jeg har jo begynt å jobbe igjen. Jeg har flexitid så jeg kan selv velge når jeg vil starte om morgenen. Siden Magnus er hjemme med Kristin så trenger jeg ikke være hjemme for morgenstell og levering i barnehagen.

Derfor begynner jeg på jobb klokken 06.30.... Hehehe. Opp klokken 05.15, tar bussen 06.00 og er på jobb til 06.30. Høres ut som galskap, men det er veldig deilig å gå fra jobb klokken 14.30 og ha en lang ettermiddag sammen med ungene mine og kjæresten min. Det er verdt det!

Jeg elsker å være på jobb igjen. Det er så godt å være blant voksne mennesker. Misforstå meg rett, jeg kosa meg veldig mye hjemme med ungene, men lets face it! Nesten to år holder.

Sååå.. Når ungene legger seg i 19-tiden da kan dere banne på at jeg er trøtt. Jeg prøver å holde meg våken et par timer, men ofte må jeg bare kapitulere og finne sengen før den tid. Det kommer seg, var verst den første uka. Nå kan jeg faktisk ha en samtale med Magnus også.

Hard being a working mother.... :)

Kristin koser seg sammen med pappan sin!


Viktor skravler som en foss. Noen ord er mer forståelig enn andre, men han blir flinkere og flinkere. Og synger flere sanger for oss.


Nå er det middagstid! Snakkes.